Multe salopete de vara + castiga un voucher Answear

Cei de la Answear m-au provocat sa va spun trendul meu preferat din acest sezon. Avand in vedere numarul de adidasi comandati in ultimul timp de la ei, as fi tentata sa spun ca adidasii. Dar acestia nu sunt considerati un trend.
Asadar cred ca o sa aleg salopetele. Bine, ar mai fi si influentele spaniole, chiar mi-am cumparat aceasta bluza,  dar I’m gonna stick to jumpsuits.
Mi se par foarte misto, mai ales cele din materiale lejere, exact, de vara. Iar daca alegi croiala potrivita sigur te va avantaja.
Eu inca nu am gasit una pentru mine , dar pozele de streetstyle parca ma indeamna sa buy one already, o sa studiez oferta Answear de salopete pe indelete.
Daca intrati pe blogul Answear aici iar apoi ne spuneti pe pagina de facebook aici care este trendul vostru preferat ilustrat printr-un produs Answear , puteti castiga un voucher de 300 de ron. 
Eu voi alege castigatorul pe 18 aprilie, mult succes!

poze: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

2 comments

  • Hei, Denisa! Am aflat ca tu vei juriza comentariile de pe pagina celor de la Answear! M-am bucurat mult, desi o sa ai o misiune dificila! Eu personal am mers pe varianta dungilor. Recunosc ca m-am gandit in primul rand la ce m-ar avantaja pe mine!!! Sper sa ramana si in trend.
    multumim pentru sansa!

Comments are closed.