5 lucruri care ma motiveaza sa merg la sala

Happy Monday! Inainte sa va spun ce ma motiveaza pe mine sa merg la sala trebuie sa ma plang putin, pentru ca deh, I’m a girl. Actually, ma cert singura, dar you take it how you want.

Scriu acest articol din pat deoarece am o mega febra musculara. De ce? Pentru ca am fost o mare mica putoare si nu am mai fost la sala,  facut sport in general, de aproape 2 luni. The horror, I know! M-am si plimbat, am si dormit, am avut si treaba, am pierdut cateva nopti, you know the drill. 
The total body workout pe care l-am facut vineri m-a cam terminat, iar astazi am crezut ca o sa pierd un plaman la step aerobic.
Ce m-a facut sa get back in the saddle? Pe langa cele 5 kilograme, damn you delicious pizza,  puse nu chiar strategic all around, un email cu the cutest workout leggings ever, de la Poshell. Va spun imediat mai multe despre, dar da, colantii de sirena din prima poza de acolo sunt, yuhuuu.
Ahh, a fost si liftul stricat, stau la 9, a trebuit sa urc scarile si am simtit ca that’s how it ends, problema pe care nu o aveam in urma cu ceva timp. It figures.
So, da, my lazy ass is back to work. 
  1. It’s a great way to destress. Am mai spus asta dar, ma enervez foarte, dar foarte repede… ei bine, sportul ma ajuta cel mai mult. 
  2. My undying love for food. Nu, nu merg la sala ca sa pot manca toate prostiile pentru ca asa as merge degeaba. Dar un burger now and then… 
  3. Cute working out clothes. Momentan am 6 perechi de colanti si undeva la 13 topuri, plus 4 perechi de adidasi. Call me crazy? Da, da, stiu ca am o problema dar sincer, they are just calling my name.
  4. The squats and what they do to your body… * wink * 
  5. Pozele cu mine din liceu when I didn’t give a fuck about anything, looked like a dude and could  steal your girlfriend. Not with my great physique though, I was a dashing young gentleman.  Am dat de curand peste niste poze de la un concert, short hair, all black, pumpkin face, a delight. As posta cateva dar stiu ca vor ramane always and forever on the internet. 
Acum sa va spun mai multe despre Poshell.  Totul a pornit din dragostea pentru sport, Ana, creatoare Poshell,  nu lucreaza in domeniu, dar ar putea foarte usor. Cand te certifici ca antrenor doar din pasiune, e dragoste adevarata. Asadar, asa s-a nascut unicul shop online din Romania de activewear with lots of stylish stuff.
Brand-urile disponibile pe Poshell, in momentul de fata, sunt din SUA & Anglia, HPE
Eu mi-am ales o pereche de colanti sirena de la Purusha People, aka Mermaid Spirit, handmade in downtown LA. Mi se par super cool si super comfortabili, am dat o tura de parc ieri in ei. Nu, n-am alergat, power walking, da?
Anyway, gasiti pe Poshell multe produse foarte faine, unele purtate de Kim K ( no hate here ), Alexandra Ambrosio & co. 

Produsele mele preferate:
Colanti Snake HPE 1 & 2
Faceti sport? Ce va motiveaza? Do share!

Si da, stiu ca am scris prea mult in engleza….

2 comments

Comments are closed.