Concurs Philips Lumea

 „Cu Philips Lumea pielea ta e mereu atat de fina incat timpul pare ca sta in loc. Si daca ar fi posibil ca nisipul din clepsidra timpului sa se opreasca pentru 6 saptamani, tu ce ai face? Ai calatori in jurul lumii, ai face shopping la Paris, Milano sau Londra, ai sta alaturi de familie?” 
Răspunde la întrebare şi menţioneză de ce îţi doreşti un aparat de epilare definitivă IPL Philips Lumea, iar acesta poate fi al tău!
Concursul se va încheia pe 3 mai iar pe 8 mai voi alege cel mai frumos comentariu care va fi mai apoi jurizat de Adina NeculaPapuşaRuseascăLioara Bradu,  Ioana Dumitrache,  Mihai Anda – Marketing Manager Personal Care South & Eastern Europe, Ana Faca – medic specialist dermatolog.
Nu uita adresa de email!  

Sharing is caring, show support by liking Philips on facebook &  fashion in my eyes too!
Felicitari, Ana V!

57 comments

  • Buna, in primul rand felicitari pentru articolele pline de inspiratie pe care le postezi ♥
    Daca timpul s-ar opri in loc pt 6 saptamani as calatori in jurul lumii pentru a cunoaste locuri noi si pentru a ma bucura de frumusetea locurilor insorite , iubesc marea, nisipul si soarele cu Philips Lumea as putea sa ma bucur de toate acestea , mai ales acum cand vine vara si cu siguranta voi merge la mare ♥

  • Puteti spune ca sunt egoista, dar timpul acela mi l-as rezerva doar MIE! 🙂 Am doi copilasi mititei (2 ani si 4 ani), un sot care munceste pana tarziu, iar momentele de rasfat pe care mi le dedic doar mie sunt extrem, extrem de rare. Cateodata chiar nu am timp nici macar sa fac dus, ce sa mai vorbim de epilat. Iar epilatul mi se pare esential,cand am picioarele fine ma simt atat de frumoasa. 🙂 Iar aparatul mi-ar fi de un real folos, as castiga o gramada de timp daca m-as epila mai rar!
    Iar adresa mea de mail este: monica.daliu@yahoo.com

  • Buna..hmm grea intrebare..daca timpul ar sta 6 saptamani..le-as trai la maxim!! As spune in fiecare zi celor dragi ca ii iubesc si as petrece clipe pretioase alaturi de ei ( caci in iuresul vietii uitam sa ii apreciem pe cei dragi, pana cand e poate prea tarziu..), m-as ingriji mai mult de mine, as merge la cosmetica, coafor, tratamente corporale ( si ce bine mi-ar prinde sa am acest minunat aparat Philips Lumea !! mi-ar salva din timp – pe care l-as dedica altor lucruri la fel de importante), m-as ocupa si de spiritul meu, as citi mult, as merge la teatru, as iesi cu prietenii mai mult, as calatori, as cunoaste oameni noi si minunati si locuri exotice si fascinante,as face mai mult sport. M-as duce la tara si as asculta cum creste firul ierbii,intr-o stare de relaxare totala pe care rar o ating..m-as bucura de razele de soare, de cantecul vesel de pasarele, de mirosul parfumat al florilor, de mirosul proaspat de iarba taiata, de verdele crud al campului, de cerul albastru..mi-as aprecia fiecare clipa din viata, caci timpul trece cu mare viteza, viata ne atrage in vortexul ei ametitor si uitam sa traim, sa simtim, sa ne bucuram…
    Ce miracol ar fi!!
    emailul meu este – adrianatone@yahoo.com

  • Buna!
    Imi doresc si eu ca de fapt toate femeile din lume ca timpul epilarii sa se opreasca mult si bine si sa ma pot bucura de picioare fine ca matasea.Insa stiu ca sunt multe femei care isi doresc la fel de mult ca si mine acest minunat premiu si de aceea las pe dvs.sa decideti si sa daruiti clipe de fericire ,clipe de bucurie si picioare fine ca matasea.Pe 4 mai este ziua mea si ar fi un cadou nesperat insa cum am mai zis orice femeie ati face fericita eu am sa fiu fericita pentru ea.
    aluculeseibrindusa@yahoo.com

  • Imi doresc foarte mult cine nu vrea sau mai bine zis ce femeie nu viseaza sa opreasca timpul epilarii si sa se ocupe de altceva sa fie frumosa cu picioare catifelate si o piele fina ca matasea as avea timp doar pentru mine pentru relaxare pentru plimbare si as fi foarte fericita ca as termina cu rutina epilari daca as face-o din ce in ce mai rar sr fi un cadou de pa foarte frumos acest Philips Lumea el m-ar salva si mi-ar reda mai mult timp pentru mine .

  • Daca timpul s-ar opri în loc pentru 6 săptămâni, nu aş face niciun lucru din multele care i-ar face pe oameni să spună „Wow!”. Nu aş călători în jurul lumii, nu aş merge în vreun loc exclusivist şi, mai mult ca sigur, nu mi-aş căuta cu disperare sufletul pereche. Ci, pur şi simplu, aş face ca lucrurile mici să dureze mai mult. M-aş trezi liniştită dimineaţa, fără ajutorul alarmei, cu mult înaintea familiei mele pentru a merge la patiserie să cumpăr o tartă cu fructe şi croissante cu unt. Probabil şi cei mai frumoşi bujori pe care îi pot găsi. Aş face cafeaua şi aş lua micul dejun pe îndelete, nu pe fugă. Afară ar fi cald şi aş merge pănă la şcoală, pe jos. La întoarcere, m-aş opri la o librărie şi mi-aş căuta singură cărţile pentru că aş avea timp pentru asta. Aş ieşi să alerg şi m-aş juca mai mult cu câinele meu. Aş citi pentru că timpul îmi va permite. Dacă ar fi vineri, aş merge la o expoziţie de fotografie la Muzeul de Artă şi nu mi-ar mai păsa că la 11 trebuie să fiu acasă pentru că a doua zi am cursurile de teatru.Poate mi-aş relua şi orele de balet şi aş pleca în fiecare weekend în afara oraşului împreuna cu familia mea, nu doar la vreun restaurant din oraşul meu. În concluzie, aş petrece mai mult timp cu mine şi cu cei care îmi sunt dragi şi mereu aproape. Nu mi-ar mai păsa nici de epilare: aş avea 6 săptămâni fără ceară/ crema pe care nu o suport datorită mamei care mi-ar împrumuta aparatul ei epilator Philips Lumea. Pentru că asta aş face dacă aş câştiga acest aparat: i l-aş face cadou mamei care nu suportă durerea provocată de ceară/aparatul ei epilator normal şi nu are destul timp pentru a se epila cu cremă. În acest fel, mama ar avea mai mult timp liber şi, poate, am relua tradiţia noastră de a merge la mare pe 1 iunie, lucru pe care nu l-am mai făcut de câţiva ani din cauza examenelor mele şi a jobului ei.

    Mail: anavcl@yahoo.com

  • 6 saptamani? Doar atat ca sa stau cu iubitul meu si cateii nostri? 🙂 Pot sa stau mai mult? 🙂

    Doamne, un aparat din asta ar fi perfect pentru mine!
    Cand eram mai mica, foloseam ceara, dar prin clasa a 12-a am inceput sa ma invinetesc de cate ori o foloseam, si am o piele atat de varza, incat vanataile imi treceau dupa 2-3 saptamani (adica fix atunci cand trebuia iar s-o iau de la capat cu procesul).

    Asa ca am renuntat si o perioada am folosit lamele de ras. Dupa ce (pe la vreo 20-21 de ani) mi-am cumparat un epilator, au inceput sa-mi apara o multime de fire de par sub piele, de care nu mai scap, si am ramas cu multe semne si bubite.

    Inainte eram tare mandra de picioarele mele perfecte (asa le vad eu, ce sa fac), dar am ramas cu semne care se vad si prin dres, si dupa bronz, si dupa orice, si n-am ce sa le fac.

    Daca as avea un Philips Lumea, as putea sa sper ca nu o sa-mi mai apara altele, in timp ce rezolv problema de baza (parul). Plus ca mi se pare foarte misto conceptul, iar pentru o persoana ca mine care nu are bani de dat pentru sedinte la cosmetica de sute de euro, e perfect.

    Email: andreeam0105[@]gmail[.]com

  • Daca timpul s-ar opri in loc as face lucruri pe care nu am curaj sa le fac..de genul as umbla goala pe strazi, as arata semne obscene sefei si as sta la soare toata ziua.

  • uneori nu m-as opri din munca, e pasiunea mea si sunt fericita ca am oportunitatea sa fac ce imi doresc; alteori imi place sa stau inconjurata de cei mai buni priteni, sa radem sa ne facem viata mai usoara, sau chiar as merge sa imi vizitez bunicii, cei foarte iubiti, care mi-au cladit principiile de viata, si cum sa nu vreau sa intorc la locurile natale si la mirosurile din copilarie…dar viata mi-a dat cateva lectii, pe care nu mi le-am dorit si pe care inca nu le inteleg, dar am certitudinea ca 6 saptamani libere le-as dedica exclusiv sotului meu minunat, alaturi de care timpul se comprima si am senzatia ca nu voi avea suficient timp in viata asta sa il petrec alaturi de el…si nu au trecut decat 10 ani de cand suntem impreuna; si bineinteles, cum sa nu imi doresc sa fiu splendida pentru el….de asta as avea nevoie de Philips Lumea!!! si abia astept sa ma gasiti la mada_luna@yahoo.com 🙂

  • Felicitari pentru ceea ce faceti .
    Daca timpul s-ar opri in loc pentru 6 saptamani as incerca sa retraiesc cele mai frumoase momente din viata mea si sa vad unde s-a scurs acea bucurie de altadata de a trai viata sperand ca in acel timp sa descopar din nou sclipirea aceea ce lipseste in momentul de fata. Ar fi dificil , dar cred ca ar merita sa acord timpul pentru o astfel de analiza a vietii mele. Ar fi benefic.

    e-mail : adinutza_oky@yahoo.com

  • Ar fi perfect pentru mine ca timp de 6 saptamani sa nu mai am aceasta grija ! As vrea un aparat de epilat definitiv IPL Philips Lumea pentru ca am incredere in produsele Philips si sunt sigura ca sunt cele mai performante ! e mail:ardeleanmihaela75@yahoo.com

  • Acum ca timpul s-a incalzit si soarele straluceste, copacii au inflorit, daca timpul s-ar opri pentru 6 saptamani as merge undeva la o pensiune unde este multa liniste, verdeata, poate un mic izvoras sa simt in fiecare dimineata mirosul copacilor si al ierbii proaspete…Dar trebuie sa am si o piele catifelata, asa ca mi-ar fi de mare folos aparatul Philips Lumea SC2001!
    e-mail: candys_0409@yahoo.com

  • Imi doresc acest aparat pentru ca de cand ma stiu am probleme cu parul nedorit, orice metode as folosi el revine cu obraznice si mai gros ca inainte.Mai ales vara ma simt nasol, mi-as dori din suflet ca Philips sa ma ajute pe termen lung, stiu sigur ca asa cum nu a dezamagit milioane de femei cu produsele sale inovatoare, nu o face nici cu mine. In plus, nu are efecet secundare, ceva care sa ma afecteze in mod negativ, si acest lucru il face de mare folos si iubit de femeile de pretutindeni. Succes!E MAIL: new_camy86@yahoo.com

  • Daca timpul s-ar opri 6 saptamani inseamna ca as fi singura capabila sa ma misc oriunde, nu? Atunci cred ca as da iama in cele mai ascunse arhive, in vatican, in cele mai ascunse locuri, sa le vizitez si sa citesc tot ce-mi cade in mana. Sa ajung unde omul de rand nu are dreptul sau posibilitatea si sa citesc lucuri care sunt vazute doar de o mana de oameni, mi se pare cel mai valoros mod de a petrece 6 saptamani scurte 🙂 Mail: treicristina@yahoo.com

  • Daca timpul s-ar opri in loc pentru cateva saptamani as incerca sa fac cu siguranta toate lucrurile pe care nu le-am reusit a le face in cei 54 de ani de viata si pe care mi le doresc tare mult-as zbura cu avionul,as merge intr-o vacanta in strainatate,as inota cu delfinii,mi-as tine copii alaturi si as petrece fiecare clipa cu ei,m-as bucura la maxim de aceste saptamani alaturi de fetele mele,care sunt plecate de acasa si pe care le vad foarte rar.M-as bucura de fiecare moment,fiecare clipa petrecuta cu familia,pentru ca stiu ce inseamna durerea de a fi departe unii de ceilalti.Imi doresc acest aparat pentru ca de cand ma stiu folosesc numai lama ,iar acum,la ''batranete'' nu mai imi sta gandul sa ma epilez la fiecare 3-4 zile ca in tinerete si stiu ca este inestetic,mai ales ca in fiecare seara ies cu catelul la limbare in parcul din fata blocului si ,mai ales acum cand s-a incalzit,port pantaloni scurti.Cand ma duc in vizita la vreo vecina fug repede in capot si iarasi se vad firele de par de pe picioare.Daca fetele mele sunt prin preajma,de fiecare data imi atrag atentia ca nu e frumos,ca se vede urat…etc…Iar eu de fiecare data cand le prind acasa le pun sa ma epileze cu epilatoarele lor si asa nu as mai fi ''nevoita'' sa apelez la ajutorul lor si chiar le-as face o super surpriza,dar si ele vor trebui sa vina acasa ca sa il foloseasca,pentru ca nu l-as da pe mana nicuneia,asa ca sa le fac in ciuda :)).Mi-ar placea sa pot beneficia si eu de aceasta tehnologie avansata…cu greu am invatat sa folosesc internetul ,dar nevoia m-a invatat si as fi mandra sa pot vedea ce minuni poate face acest aparat.Poate voi avea norocul sa descopar si eu aceasta inventie utila ,pentru situatii limita si de urgenta 🙂 dany_ella_2008@yahoo.com

  • Daca timpul s-ar opri mi-as dori sa ma impac cu trecutul, sa ma regasesc, sa redevin acea persoana care eram in urma cu 2 ani, persoana care eram inainte sa fiu distrusa fizic si psihic de fiinta pt care am facut totul… vreau sa reinvat sa zambesc, sa reinvat sa ma bucur de orice ma inconjoara, vreau sa fiu acea persoana care nu se plangea, care nu impovara niciodata pe ceilalti cu problemele ei, vreau sa redevin EU. Ar fi ca si cum m-as trezi din somn si as renaste…. As face atatea lucruri pe care nu le-am facut, as calatori, as investi mai mult in mine, in dezvoltarea mea…. as iubi si darui mai mult, as spune multumesc mai des…. si totusi nu e nevoie sa se opreasca timpul pt a face tot ce mi-am propus, dar poate daca ar fi posibil ca timpul sa se opreasca as petrece timpul acela cu o singura persoana, persoana care m-a facut sa-mi dau seama ca pot fi Eu asa cum vreau.
    popa_nicoleta_onesti@yahoo.com

  • Daca as avea acest aparat Philips Lumea si 6 saptamani in care timpul ar sta in loc.. grea intrebare. Nu stiu ce as face, sunt o fire pragmatica dar si visatoare. Clar nu mi-ar placea sa fiu singura in primul rand. M-as rasfata si ingriji din cap pana in picioare, as calatori in ordinea asta: un oras din Brazilia sa dansez,-pe timpul zborurilor as asculta carti audio-; Barcelona pentru agitatia ei, niste cumparaturi, un moment de meditatie la manastirea Montserrat apoi sa urc pe munte; plimbari, relaxare si multa iubire in Venetia; revederea insulei Corfu si terminand pe hotelul plutitor din Delta cateva zile asistand la rasaritul si apusul soarelui, imortalizarea a cator mai multe specii de pasari, cai salbatici, reintoarcerea la natura.

    Ultimele zile, cumparaturi de alimente, gatit si cuibarit in pat cu filme cat cuprinde.. and loove!

    mihaela.mihordea at gmail.com

  • Daca s-ar opri timpul in loc pentru 6 saptamani as invata ceva nou in timpul acela sau as calatori, dar nu ca sa fac shopping ci ca sa invat mai multe despre o anumita tara, sa cunosc locuri si oameni noi. Si in general orice activitate care iti aduce un plus de cunoastere este un mod mai bun de petrecere a timpului decat sa-l pierzi pe la saloane la "defrisat", asa ca un aparat Lumea ar fi perfect pentru mine. 😀

    Email: cristina_maria_g2004 [at] yahoo [dot] com

  • Daca clepsidra s-ar opri pentru firele de par ar fi ideal, as putea purta pantaloni scurti si fuste, fara sa ma mai complexeze foliculita si urmele inestetice lasate de aceasta. As putea merge mai des la plaja unde sunt si oameni, nu unde sunt doar eu cu petele mele… In concluzie m-as plimba, vizita si face cumparaturi cu picioarele la vedere!
    andreeaaac@gmail.com

  • Sarut mainile fashioninmyeyes.com, doamnelor din juriu si concurentelor,

    Daca nisipul din clepsidra timpului s-ar opri pentru sase saptamani, acest lucru mi-ar permite sa acord o atentie sporita dorintelor domnisoarei mele!

    Am 24 de ani si imi doresc acest aparat IPL Philips Lumea deoarece sunt un barbat metrosexual si sunt mandru sa reprezint si sa promovez in acelasi timp imaginea unui barbat sanatos,ingrijit si armonios.Imi place sa ma ingrijesc pana la cel mai mic detaliu,sa fiu o inspiratie pentru restul barbatilor si o admiratie pentru femei,iar prin intermediul acestui epilator definitiv Philips Lumea pot obtine aceasta imagine intr-un mod confortabil si de lunga durata!
    Va pupici si va urez zile fericite si insorite tuturor!

    E-mail: yoyoyo2012@yahoo.com

  • Daca timpul s-ar opri in loc pentru 6 saptamani, mi-as dori sa merg intr-un loc cat mai izolat de ''civilizatia'' urbana, impreuna cu minunatele mele prietene. O cabana de poveste in creierul muntilor sau o casuta intr-un sat uitat de lume la marginea marii, ar fi locurile ideale pentru a ne deconecta de tot si toate si ar fi ocazia ideala de ne petrece timpul impreuna si de a ne bucura la maxim de frumusetea naturii si frumusetea noastra naturala. Aparatul Philips Lumea ar contribui enorm la frumusetea naturala a pielii, scutind-o de toate acele metode de epilat agresive si care lasa urme greu de ascuns mai apoi. O piele fina imi ofera mereu increderea in mine de care am nevoie. O piele si sanatoasa pe deasupra este visul care poate deveni realitate pentru mine cu ajutorul acestu aparat. 🙂 laviniajalba@yahoo.com

  • dragut ce au spus fetele dar ce as face eu?as cauta sa scap de cele 20 de kg in plus printr-o metoda ingenioasa pentru ca pana acum nimic nu a dat roade,as avea ceva mai multa grija de mine ,as cauta un psiholog,un preot sau chiar pe Dumnezeu sa ma impace cu sotul meu si sa ne bage la amandoi mintile in cap si as putea visa frumos la cum e sa ai un aparat minune pentru epilat.pana atunci ii dau tare cu penseta sa imi scot firele de par de sub pielea inflamata si iritata din cauza demodatului meu epilator….mtcamy@yahoo.com

  • Daca timpul s-ar opri, nu as putea sa stiu cum trec 6 saptamani sau 6 ore. Cum sa treaca 6 saptamani daca timpul este oprit? Dar daca s-ar opri totusi, m-as bucura ca raman tanara, m-as bucura de prezenta oamenilor din jurul meu, m-as bucura de toate bogatiile pamantului.
    Aparatul ar fi un cadou minunat si as putea sa zic ca, iata, am castigat si eu ceva in viata asta, pentru ca ar fi prima oara cand as castiga ceva. Nu mai zic cat de util mi-ar fi! Cui nu i-ar folosi un aparat de epilat? Sunt femei care nu au nevoie? Norocoasele! Dar fiecare cu norocul lor. Poate am si eu norocul meu 🙂 adresa: iuliaghioca@yahoo.com

  • Daca timpul s-ar opri, nu as putea sa stiu cum trec 6 saptamani sau 6 ore. Cum sa treaca 6 saptamani daca timpul este oprit? Dar daca s-ar opri totusi, m-as bucura ca raman tanara, m-as bucura de prezenta oamenilor din jurul meu, m-as bucura de toate bogatiile pamantului.
    Aparatul ar fi un cadou minunat si as putea sa zic ca, iata, am castigat si eu ceva in viata asta, pentru ca ar fi prima oara cand as castiga ceva. Nu mai zic cat de util mi-ar fi! Cui nu i-ar folosi un aparat de epilat? Sunt femei care nu au nevoie? Norocoasele! Dar fiecare cu norocul lor. Poate am si eu norocul meu 🙂 iuliaghioca@yahoo.com

  • Daca as putea opri timpul cred ca ar fi cel mai frumos lucru, doarece in acest timp as recupera tot ce am dat cu picioru sau nu am reusit sa fac , mi-as cere scuze tuturor persoanelor care le-am gresit . sunt sigura ca as radia de fericire si frumusete.

    eu_ramona86@yahoo.com

  • Buna…daca timpul s-ar opri in loc timp de 6 saptamani sincer nici nu stiu ce as face mai intai…Sunt atat de multe lucruri pe care as dori sa le fac incat mi-ar fi greu sa aleg…insa cu siguranta unul dintre ele ar fi sa ma bucur de un concediu(niciodata nu am avut concediu…nu cunosc conceptul)la mare,pe o plaja linistita sa ma bucur de soare…

  • Buna….daca timpul s-ar opri in loc timp de 6 saptamani sincer nici nu as sti ce sa fac mai intai…sunt atat de multe lucruri pe care mi-as dori sa le fac…cu siguranta mi-as lua un concediu nu de alta dar pana la varsta de 31 de ani nu am avut ocazia sa ma bucur de concediu…as incerca sa ma bucur de lucrurile/placerile marunte…familie…prieteni…plimbari…

  • Iubesc foarte mult animalele, daca s-ar opri timpul pentru 6 saptamani as incerca sa fac cat mai multe pentru ele. De mult ma bate gandul sa plec voluntar in Africa sau oriunde este nevoie, iar asa un cadou temporal n-ar face decat sa-mi ofere si mai multa motivatie, pentru ca as vedea rezultate in scurt timp.
    In ceea ce ma priveste, as manca muuulta ciocolata cu gandul ca nu ma ingras ! :)))
    Imi doresc un aparat Philips Lumea pentru ca sunt o persoana foarte activa, timpul pentru mine este aproape inexistent intre facultate/ job/voluntariat si mi-ar usura semnificativ viata 🙂
    E-mail: dexterbydana@yahoo.com

  • Buna
    Daca timpul s-ar opri in loc pret de 6 saptamani, mi-as dori sa-l petrec alaturi de oamenii dragi mie, intr-un loc de vis, ce mangaie sufletul si te incanta cu bucatele si vinurile renumite, TOSCANA.
    Pentru a ma putea bucura pe deplin de acest taram magic, departe de grijile cotidiene, consider ca un aliat de nadejde ar fi aparatul Philips Lumea: orice femeie si-ar dori ca nisipul din clepsidra timpului sa se opreasca in loc pentru picioarele fine ca matasea.
    Adrea e-mail monicacherestes@yahoo.com

  • Buna
    Daca timpul s-ar opri in loc pret de 6 saptamani, mi-as dori sa-l petrec alaturi de oamenii dragi mie, printre colinele domoale ale Toscanei, un loc de vis, ce iti mangaie sufletul, iti hraneste mintea si te incanta cu bucatele si vinurile ale caror faima au ajuns pana pe meleagurile noastre.
    Pentru a ma putea bucura pe deplin de acest taram magic, departe de grijile cotidiene si eterna tortura a epilarii, un aliat de nadejde consider ca ar fi aparatul Philips Lumea: orice femeie isi doreste ca nisipul din clepsidra timpului sa se opreasca pentru picioarele fine ca matasea.

    adresa e-mail monicacherestes@yahoo.com

  • Daca as s-ar opri timpul in loc, acum, m-as bucura pe indelete de fiecare vestitor al primaverii, de fiecare zarzar, cires inflorit, de mirosul zambilelor, de mersul desculta prin iarba, de razele soarelui, m-as bucura imens de toate lucrurile pe langa care trec in graba si le constientizez doar cu coada ochiului in goana spre serviciu, salon, sala,cumparaturi samd.
    Imi doresc acest super gadget pentru ca am o piele ffff alba si un par fff negru si gros iar pentru mine epilarea e in mare parte de forma pentru ca indiferent de metoda sunt mereu numai bubite pe picioare, am doar rochii maxi pentru vara iar cand merg la o petrecere sau undeva unde se cere o tinuta altfel decat Boohoo style , am o rutina aproape ca pentru fata, cu primer cu fond de ten cu pudra tot tacamaul, plus dres cel mai subtre ca sa nu se vada 'machiajul'….e cu cantec ce sa mai, si chiar ma uitam la aparate de gen , dar schimbatul lampilor cu 100 roni lampa….la suprafata mea e prea mult..:)

  • Ce as face daca as opri timpul in loc pentru 6 saptamani ? As invata sa traiesc ca FEMEIE.De foarte multe ori o femeie cand se casatoreste uita sa mai traiasca pentru EA.Uita sa mai fie FRUMOASA(mereu gaseste scuze sa mai mearga la coafor sau la un salon de infrumusetare),uita sa mai fie SEXY si SENZUALA(de cate ori nu am auzit replica"cine ma iubeste ,ma iubeste asa cum sunt"),uita sa se mai iubeasca pe ea insasi.Ea se dedica trup si suflet familiei-doar asta este menirea noastra a femeilor.Dar atunci cand ele raman singure, realizeaza ca timpul a trecut pe langa ele si ele nu au stiut sa il traiasca.Poate suna un pic cam pesimist dar….Philips Lumea este un mod de a redeveni optimista,de a-mi reda increderea in mine,de a ma simti din nou FEMEIE.Vor fi 6 saptamani de catifelare,senzualitate …de FRUMUSETE FEMININA.Iar dupa aceste 6 saptamani ,vor veni alte 6 saptamani..si alte 6 saptamani….

    Adresa de email este emanuela _cioinac@yahoo.com

  • Cred ca sunt in asentimentul tuturor femeilor/fetelor care isi doresc acest gadget al epilatoarelor si care au enumerat mai sus diversele lor motive pentru a fi desemnate fericitele castigatoare ale acestuia din urma.Deci si eu la randul meu am parcurs odiseea epilatului sub diversele sale forme…de la simpla lama…la ceara…la epilator..la bubitzele aferente carora le vin de hac cu draga de ea penseta!…Si toate astea pentru ca sunt femeie!Cu timpul pe care l-as castiga ce as face?…usor de spus…l-as petrece cu familia si prietenii!…cat despre IPL Philips Lumea cu siguranta as impartasi acesta experienta cu prietenele mele.
    Deci subscriu ideei cu timpul oprit in loc 6 saptamani…
    O vara insorita si pupici!!!

    catallina76@gmail.com

  • Timpu-n loc de s-ar opri
    Saptamani in sir, sa stii
    Ca-n Peru-as ateriza
    Frustrarea-as amortiza
    Cum ca din tara n-am iesit
    Si prea putin am calatorit
    Lumea larga n-am vazut,
    Comorile-i nu le-am stiut;
    Dar, cum zic, rucsacu-n spate
    Si pe-ici ti-e drum, mai frate,
    Mai ales cum cu mararul
    N-ar trebi sa-mi fac amarul
    Caci cu-asa un aparat
    Sa tot uiti de epilat
    Si-apoi sa vezi viata plina
    De trairi si de lummina.

  • Timpu-n loc de s-ar opri
    Saptamani in sir, sa stii
    Ca-n Peru-as ateriza
    Frustrarea-as amortiza
    Cum ca din tara n-am iesit
    Si prea putin am calatorit
    Lumea larga n-am vazut,
    Comorile-i nu le-am stiut;
    Dar, cum zic, rucsacu-n spate
    Si pe-ici ti-e drum, mai frate,
    Mai ales cum cu mararul
    N-ar trebi sa-mi fac amarul
    Caci cu-asa un aparat
    Sa tot uiti de epilat
    Si-apoi sa vezi viata plina
    De trairi si de lummina.

  • Timpu-n loc de s-ar opri
    Saptamani in sir, sa stii
    Ca-n Peru-as ateriza
    Frustrarea-as amortiza
    Cum ca din tara n-am iesit
    Si prea putin am calatorit
    Lumea larga n-am vazut,
    Comorile-i nu le-am stiut;
    Dar, cum zic, rucsacu-n spate
    Si pe-ici ti-e drum, mai frate,
    Mai ales cum cu mararul
    N-ar trebi sa-mi fac amarul
    Caci cu-asa un aparat
    Sa tot uiti de epilat
    Si-apoi sa vezi viata plina
    De trairi si de lummina.

    everymara@gmail.com

  • U
    Un alt viitor

    Cine nu si-a dorit ca pielea ei sa fie neteda si fina, curata si hidratata?
    Cred ca toate femeile au trecut prin chinul smulgerii firelor de par nedorite, prin epilare cu ceara fierbinte care se lipeste de corp si de haine. Nu mai vreau sa imi amintesc de iritatiile pe care le suportam dupa folosirea lamei de ras,de furnicaturile intepatoare ce imi semnalau ca firele de par cresc si imi strapung pielea, si nici sa retraiesc in fiecare luna cosmarul firelor de par crescute in piele care faceau inutila epilarea.
    In fiecare dimineata cand deschid sifonierul, feminitatea din mine se revolta, isi cere drepturile aratandu-mi rochia mov vaporoasa in locul pantalonilor negri, iar eu ii promit in gand ca maine va fi altfel. Zilele trec si imi dau seama cu regret ca sezonul se schimba si din acelasi motiv nu am purtat fuste si rochii nici anul acesta.Imi doresc mai mult ca oricand sa nu mai am grija programarii evenimentelor astfel incat firele de par sa poata fi epilate,sa pot imbraca oricand rochia mea preferata cu ocazia zilei de azi.
    Putem lasa toate aceste neplaceri inchise in istoria secolului trecut, deoarece Philips ne elibereaza de dureri, chinuri, si de lungile asteptari in holurile intunecoase ale cabinetului cosmetic, caci ne pune la dispozitie epilarea definitiva cu Philips Lumea care ne poate insoti acasa, in hoteluri si oriunde altundeva. O piele mereu atat de fina incat timpul sta in loc imi permite sa ma tin de promisiunile facute mie si sa imi regasesc visele. Deja simt atingerea matasoasa a apei din cazi inspumate in clipele de rasfat ce ma asteapta dupa zile infernale in care am luptat vitejeste cu timpul, cu sarcinile de serviciu si treburile casnice.
    Daca batranul Timp mi-ar face un favor personal si ar opri curgerea nisipului din clepsidra sase saptamani, as porni cu sotul meu intr-o croaziera pe mare; m-as scufunda in apele limpezi si reci dimineata, iar seara as purta pe rand toate rochiile mele sa le pot simti atingerea matasii fluturate de vant.

    georgescu_angelica2000@yahoo.com

  • Sar din pat ca arsă şi îmi arunc privirea pe fereastră. Soarele e de-o suliţă pe cer, iar ceasul meu iarăşi n-a sunat. Arată fix ora 9 şi 13 minute, dar nu mai ticăie deloc. Alarma oricum avea de mult probleme, dar se pare că acum s-a contaminat şi ceasul. Îl agit puţin, încerc şi să-i dau un mic impuls „manual”, doar o mică palmă n-are ce să strice, dar nimic…Nu vrea şi pace. Îl arunc pe pat, iar dintr-o mişcare mă dezbrac şi de pijamaua care zboară cu aceeaşi viteză. Tot pe pat.

    Extrag din dulap la nimereală o cămaşă şi o fustă şi verific mobilul dacă nu am vreun mesaj sau apel pierdut. Ciudat, şi pe telefon e afişată tot ora 9 şi 13 minute. Dar nu-mi mai bat capul cu inutilităţi tehnice şi după ce mă încalţ cu viteza fulgerului, arunc geanta pe umăr şi încui uşa. E deja târziu şi mă văd nevoită să sar peste machiaj. Nu că ar observa cineva…Ajung la lift şi apăs cu insistenţă butonul. Bine că funcţionează, că nu-mi ardea deloc de un sprint pe scări…de la etajul 6.

    Ies din bloc şi tropăi repede spre staţia de autobuz. Pe stradă însă e pustiu. Niciun autobuz nu circulă, nici măcar maşini. Oameni nu se văd nicăieri şi observ că parcă nici păsările nu mai ciripesc. E o linişte…stranie. Mă simt oarecum ca în zona crepusculară. Aştept 5 minute, 10 minute, însă autobuzul nu apare. Mai bine merg pe jos, oricum nu sunt decât două staţii până la birou. Ştiu, ştiu, sunt o norocoasă că mi-am găsit un job atât de aproape de casă. Dar azi parcă nu mă simt defel. În timp ce merg remarc pe o bancă un bătrânel cu un ziar în mână. Arată totuşi nefiresc: nu se mişcă, nici măcar nu clipeşte. O fi murit, zic, şi mă apropii de el. Mă aşez în faţa lui şi verific dacă respiră. Pfiu, răsuflu uşurată, e viu, dar de ce nu se mişcă? Îmi agit mână de câteva ori în faţa lui, dar rămâne la fel de neclintit. Ciudat!

    Mă gândesc că poate are chef de glume şi grăbesc pasul. La 50 m în faţă văd o femeie ţinând de mână un copil. La fel de nemişcată. Îi verific şi pe ei: sunt vii, dar par stane de piatră. Şi dacă în primă fază îmi trecuse prin gând ideea de „camera ascunsă”, acum nu mai seamănă a glumă. Ce copil de 3 ani poate sta fără să se mişte sau să vorbească mai mult de 10 secunde? Mă trec fiori reci pe spinare şi încerc gânduri ciudate. E evident că o ciudăţenie la nivel macro s-a abătut asupra cartierului meu liniştit. Dar dacă e la nivel global? Dacă au înţepenit…chiar toţi?

    Dacă stau bine să mă gândesc…pentru unele persoane nu-mi pare aşa de rău. Dar…nici măcar vântul nu mai adie, nici câinii nu mai latră. E o linişte…mormântală. Bine că am salvate câteva melodii în telefon. Dau sonorul la maxim şi iată cum se animă atmosferă. Ajung la serviciu, dar aici…aceeaşi situaţie. Intru în biroul şefului şi-l găsesc sorbind din cafea în timp ce viziona nişte poze…nu tocmai decente şi nicidecum rapoartele de activitate cum pretindea. Mereu. Îi extrag ceaşca de cafea din mână şi răsucesc monitorul ca să vadă şi alţii ce preocupări intelectuale are. Hi,hi, a început să mi se pară tare distractivă situaţia. Se pare că timpul s-a oprit. Pentru toţi. În afară de mine. Mă trântesc într-un fotoliu şi mă amuz…chiar îmi place. Ce-aş putea face până îşi revin toţi? Ca să nu mă plictisesc, desigur. Hm, am câteva idei.

  • Continuare

    În primul rând, îmi trebuie o maşină. A şefului e tocmai bună, mai ales că e nou-nouţă. Ce dacă am permisul suspendat? Doar nu e vreun poliţist să mă oprească. Extrag cheile bolidului din sertar şi mă opresc în mall. Întotdeauna mi-am dorit să probez pantofi. Dar nu ieftini şi nici puţini. Însă mi-era jenă să intru în anumite magazine care, cum să zic, îmi depăşeau posibilităţile şi de-obicei n-aveam timp pentru a încerca mai mult de 5 perechi deodată. Acum am la dispoziţie tot timpul din lume. Intru aşadar în cel mai scump magazin şi probez pe rând, fără grabă, toate modelele expuse. Nu mai puţin de 100. E o treabă istovitoare, trebuie să recunosc. După vreo douăzeci de perechi, deja nu mi se mai pare distractiv. Trebuie să încerc ceva mai relaxant. Am găsit: întotdeauna mi-am dorit să merg în concediu pe o insulă exotică. E necesar una mai aproape de casă, că nu văd cum aş putea ajunge acolo decât pe apă. Iar de navigat, din fericire, m-a învăţat fostul prieten. Iată că s-a dovedit şi el bun la ceva în final…

    Îmi pregătesc bagajul pe care-l umplu până la refuz cu ţinute de vacanţă. Adevărul e că puteam să iau doar un sac, oricum nu e nimeni să mă observe. Şi pornesc spre portul Constanţa. Acolo voi găsi cu siguranţă cel puţin un iaht mai răsărit ca să pot naviga cu bine până în insulele Canare. Se pare că am dreptate, căci acolo găsesc nu unul ci câteva zeci de ambarcaţiuni. Verific care are mai mult combustibil şi iau câteva canistre de rezervă. Iahtul are acelaşi nume ca şi mine, Irina, şi presimt că ne vom înţelege bine. Mai ales că nici vântul nu bate şi nici rechinii nu se mişcă. Asta în ideea în care voi ajunge, cumva, în apă.

    Şi iată că reuşesc. După trei zile de navigat ajung în insulele Canare unde e aceeaşi situaţie: totul îngheţat. Mintea îmi stă doar la plajă şi la soare şi, din obişnuinţă, înainte de a mă echipa cu costumul de baie, scot epilatorul din geantă pentru a rezolva problema „spinoasă”. Observ că, în mod surprinzător, şi firele de păr s-au oprit din creştere. Nu că mi-ar părea rău. Timp de două săptămâni am stat numai la plajă şi am înotat, iar seara m-am delectat cu mâncăruri fine şi cocktail-uri exotice. Pe care mi le-am preparat singură, evident. Apoi, după ce am concluzionat că pielea mea şi-a făcut plinul de bronz pentru cel puţin 2 ani de acum încolo, am decis că e timpul pentru o nouă aventură. Alte insule, alte distracţii. Ce am făcut în restul de 5 săptămâni până a revenit totul la normal? Am navigat, am pescuit, am vizitat locuri frumoase fără a sta la cozi sau a mă lovi de turişti enervanţi. Într-un final am fost trezită din această călătorie de vis de şef care nu înţelegea unde i-a dispărut maşina şi de tata care nu pricepea cum am ajuns în America fără viză. Nici măcar nu m-am străduit să-i explic pentru că sigur nu m-ar fi crezut.

    Nu neg însă că am savurat din plin lipsa epilatorului în fiecare din aceste 42 zile. Ce aş face dacă aş avea un aparat care m-ar scăpa de această corvoadă tipic feminină? Bineînţeles că mi-aş îndeplini visul: aş sta de dimineaţa până seara la soare fără nicio o grijă. Şi absolut fără nicio jenă. Căci fără epilat, viaţa ar fi mult mai simplă şi, aş adăuga, mult mai roz.

    irina_olteanu2000@yahoo.com

  • Timpul se va opri pentru 6 saptamani… nu asa dintr-o data.. sa ne imaginam o poveste… :

    “ Totul e alb. Visez, altfel nu ar fi posibil. Incerc sa ma las purtata de val. Langa mine incepe sa se contureze o forma. << Sunt Cronos. Ai primit prin Posta Romana un cadou foarte important , un aparat magic Philips Lumea . Acesta poate sa opreasca timpul pentru 6 saptamani. E decizia ta cum il vei folosi. >> . Ma trezesc. Cineva bate la usa… pana la urma a fost doar un vis. Deschid usa. E postasul. Am primit un colet…. colet?! Il deschid. Raman socata. Totul s-a intamplat exact ca in vis. M-am <> dintr-o data. Imi fac bagajul si pornesc la drum.

    Saptamana 1: Ma aflu in tren. Sunt in drum spre mare. Vreau sa ma regasesc. Sa scap de agitatia din oras.

    Saptamana 2: Am ajuns in China. Marele zid chinezesc ma asteapta!

    Saptamana 3: Urmatoarea destinatie! SUA! Drumul ma conduce la Las Vegas. Castig un premiu la renumitul cazino Les Terrible’s. Ironica situatie, nu?

    Saptamana 4: Biletul castigator imi hotareste noua destinatie : Africa. Renunt la ideea de a merge in Egipt dupa ce ma intalnesc cu un profesor ce-mi capteaza atentia. Acesta preda la singura scoala dintr-un mic satuc. De la el aflu de copiii care muncesc sa-si castige painea in plantatiile de cacao. Vreau sa-i ajut si eu intr-un fel, asa ca imi petrec mare parte din saptamana ajutandu-i pe copii sa invete sa scrie si sa citeasca.

    Saptamana 5: Italia. Colind toate stradutele in cautarea celor mai bune mancaruri. Pentru ca dorul de casa se face simtit , comand Pizza Dela Casa. Se apropie Pastele. Pasii ma conduc spre casa.

    Saptamana 6: Romania. La o masa rotunda se afla intreaga familie. Mirosul bucatelor alese …”

    Ma trezesc. Totul o fost un vis intr-un vis. Un singur lucru e real . Chiar se apropie Pastele si sunt alaturi de familie. Imi doresc un aparat IPL Philips Lumea pentru a fi nemuritoare timp de 6 saptamani. Pentru a-mi face visul, realitate.

    email: alecsa_sweety94@yahoo.com

  • Pot vedea cu ochii mintii timpul asemenea unui tanar, hoinar undeva prin necunoscut, un june om care mereu inainteaza, fara a simnti vreo povara pentru consecintele care le are acest drum, fiecare pas pe care il face inseamna trecerea secundelor,minutelor , orelor.
    Niciodata nu priveste in urma,si nu are vreo farama de curiozitate de a-si urma drumul inapoi,mereu neobosit la brat cu cei 2 amici ai lui batranetea si iubirea.Timpul, loial fata de cei 2 ii insoteste in lunga lor calatorie spre infinitate, prietenia lor fiind devotata si lipita asemenea timbrului de scrisoare.Daca timpul s-ar opri in loc, sigur nu ar face-o din normalitate sau din pura vanitate ci pentru ca sigur s-a intamplat ceva , poate iubirea este ranita sau trista , ori batranetea nu poate sa continuie drumul, timpul sigur se va opri pentru ele , deoarece doar el poate intelege iubirea si batranetea.
    Daca intradevar timpul s-ar opri in loc , sigur as fi constienta ca a facut-o cu un scop precis, poate pentru ca eu si cei din jur am devenit mult prea vanitosi si trufasi, poate pentru ca nu respectam indeajuns batranetea,asa ca cele 6 saptamani le-as petrece facand bine celor din jurul meu, cel mai sigur m-as duce intr-un centru de plasament pentru ca acolo iubirea sigur trece rar, as sarbatori "concediul" timpului cu aceste suflete inocente si pure , astfel dand iubirii un imbold de a merge mai departe in lunga calatorie.
    As merge in locul atat de iubit mie, locul care si-a lasat parca scrijelit cu gheare adanci in suflet, farame din copilarie , acasa la bunici la tara.
    In suflet paraca imi imuguresc mici ramurele, iar pe ele se afla zeci de fluturi ce poarta tatuati pe aripi diferite sentimente ce ma trec la acest gand.Sigur imi voi petrece cu multa dragoste ,rabdare ceva din aceste 6 saptamani alaturi de bunicii mei , ascultand cu multa nerabdare povestile despre peripetiile mele facute in fiecare vara cand veneam la ei.
    In aceste 6 saptamani , sigur as incerca sa fac lucrurile pe care nu le pot face in mod normal foarte des datorita rutinei , si obligatiilor care le am , as incerca sa ofer mai multa iubire si intelegere. Cand mini-vacanta timpului ar lua sfarsit , as fii bucuroasa pentru realizarile mele , si de lucrurile pe care am putut sa le dau iubiri .. si batranetii , imboldurile de care aveau nevoie pentru a continua alaturi de timp.
    email: didi_dyd15@yahoo.com

  • Pot vedea cu ochii mintii timpul asemenea unui tanar, hoinar undeva prin necunoscut, un june om care mereu inainteaza, fara a simnti vreo povara pentru consecintele care le are acest drum, fiecare pas pe care il face inseamna trecerea secundelor,minutelor , orelor.
    Niciodata nu priveste in urma,si nu are vreo farama de curiozitate de a-si urma drumul inapoi,mereu neobosit la brat cu cei 2 amici ai lui batranetea si iubirea.Timpul, loial fata de cei 2 ii insoteste in lunga lor calatorie spre infinitate, prietenia lor fiind devotata si lipita asemenea timbrului de scrisoare.Daca timpul s-ar opri in loc, sigur nu ar face-o din normalitate sau din pura vanitate ci pentru ca sigur s-a intamplat ceva , poate iubirea este ranita sau trista , ori batranetea nu poate sa continuie drumul, timpul sigur se va opri pentru ele , deoarece doar el poate intelege iubirea si batranetea.
    Daca intradevar timpul s-ar opri in loc , sigur as fi constienta ca a facut-o cu un scop precis, poate pentru ca eu si cei din jur am devenit mult prea vanitosi si trufasi, poate pentru ca nu respectam indeajuns batranetea,asa ca cele 6 saptamani le-as petrece facand bine celor din jurul meu, cel mai sigur m-as duce intr-un centru de plasament pentru ca acolo iubirea sigur trece rar, as sarbatori "concediul" timpului cu aceste suflete inocente si pure , astfel dand iubirii un imbold de a merge mai departe in lunga calatorie.
    As merge in locul atat de iubit mie, locul care si-a lasat parca scrijelit cu gheare adanci in suflet, farame din copilarie , acasa la bunici la tara.
    In suflet paraca imi imuguresc mici ramurele, iar pe ele se afla zeci de fluturi ce poarta tatuati pe aripi diferite sentimente ce ma trec la acest gand.Sigur imi voi petrece cu multa dragoste ,rabdare ceva din aceste 6 saptamani alaturi de bunicii mei , ascultand cu multa nerabdare povestile despre peripetiile mele facute in fiecare vara cand veneam la ei.
    In aceste 6 saptamani , sigur as incerca sa fac lucrurile pe care nu le pot face in mod normal foarte des datorita rutinei , si obligatiilor care le am , as incerca sa ofer mai multa iubire si intelegere. Cand mini-vacanta timpului ar lua sfarsit , as fii bucuroasa pentru realizarile mele , si de lucrurile pe care am putut sa le dau iubiri .. si batranetii , imboldurile de care aveau nevoie pentru a continua alaturi de timp.email: didi_dyd15@yahoo.com

  • Cel mai mare lux este acela de a avea timp si, mai ales, acela de a avea timp sa faci ceea ce iti place. Sunt mereu mai pe fuga si nu imi place asta,ca artist e frustrant sa fi pe fuga,dar probabil de la anul cand voi fi la facultate timpul nu o sa mai fuga asa de repede ca acum. Ritmul alert in care traim si lucram,studiem impune fara echivoc o gestionare atenta a timpului,ceea ce mie iar nu imi convine,nu imi place sa imi gestionez timpul,noi artistii suntem cu capul in nori,deseori lasam lucrurile sa vina de la sine,nu le planificam inainte.
    Daca timpul s-ar opri in loc pentru 6 saptamani ar fi nemaipomenit,mai ales ca acum vine bacalaureatul(kidding).Mi-as dori enorm de tare in astea 6 saptamani sa vizitez Asia,incepand de la China,India,Indonezia,Japonia,Thailanda pana la Cambodgia,Fillipine s.a.m.d. Datorita faptului ca Asia e cel mai mare continent,aici s-au raspandit o varietate larga de culturi si religii. Am un prieten care a fost si a vizitat majoritatea tarilor spuse mai sus si mi-a zis ca daca m-as duce acolo,acolo as ramane. Mi-a spus ca India m-ar cucerii cu traditiile deosebite, China cu numeroase monumente arhitecturale, multe dintre care sunt considerate a fi capodopere ale lumii, in Tara Soarelui Rasare(Japonia) a zis ca as ramine surprinsa de varietatea bucatariei traditionale si de arta lor. Ar fi 6 saptamani in care m-as linistii si m-as documenta,pentru ca un artist inainte sa faca o lucrare m-ai intai se documenteaza,poneste de la un lucru care l-a impresionat si i-a aprins o scanteie. Cred ca Asia ar fi un astfel de loc,un loc in care scanteia dorintei de a crea ti s-ar aprinde instantaneu. Tot ce se gaseste in tarile Asiei stau ca drept marturii pentru generatiile noastre si cele viitoare, ,povestind” despre bogăţia imaginarului, despre simbolistica tradiţională împletită cu cea religioasă, fiecare obiect,cladire,loc având propria istorioară. E minunat numai cand te gandesti la tarile astea, dar sa te afli acolo,sa dai nas in nas cu istoria lor. As face din astea 6 saptamani o lume a mea,in care sa uit de lucrurile urate, sa ma linistesc, sa ma impact cu mine.
    Pot sa zic ca in capitolul meu despre lucruri urate intra si epilare,da stiu ca suna cam ciudat dar e adevarat.Urasc sa ma epilez cu ceara sau cu epilatorul, si asta pentru ca e teribil de dureros ( in plus ma irit foarte tare si de la ceara si de la epilator si trece deabea dupa vreo 4-5 zile)..Nu imi place,nu imi face placere,dar astea doua modalitati sunt mai bune decat crema depilatoare(asta pentru ca dureaza mai putin).Poate ca si din cauza asta mi-ar placea foarte tare sa castig aparatul Philips Lumea. Parca ma si vad pe una din plajele cu nisipul la fel de fin ca si picioarele mele din Phuket, Thailanda,si asta doar datorita aparatului Philips Lumea. 我們親吻

    P.S: Sincer nu stiu daca e scris corect in chineza,google translate sucks:)). Ma rog mesajul era : Va pup.

    my e-mail: andreeanistorescu@yahoo.com

  • In opinia mea, oprirea timpului in loc e similara cu descoperirea elixirului tineretii. Aceste doua lucruri au fost, sunt si vor ramane un mister pentru omenire, deoarece nimeni nu le-a descoperit secretul, pentru a le putea manipula dupa bunul plac.
    Cu toate acestea insa, daca ar fi posibil ca nisipul din clepsidra timpului sa se opreasca pentru sase saptamani (42 de zile, 1008 ore), eu as alege sa-mi petrec timpul alaturi de familie. Nimeni si nimic din aceasta lume nu este mai pretios decat familia. Clipele petrecute alaturi de cei dragi sunt cele mai frumoase, iar cum lucrurile dragute nu tin prea mult, posibilitatea ,,inghetarii” timpului in loc ar fi minunata. Dupa cum bine stim cu totii, timpul este efemer la fel ca si viata omului, acestea constituind unele dintre marile enigme ale Universului, dovada ca o fiinta superioara noua este cea care ne-a creat si ne poate manui precum un papusar intr-un spectacol al vietii, in care apar si dispar personaje, chiar daca decorul nu se schimba semnificativ. Pretuirea celor dragi atata timp cat sunt in viata trebuie sa fie principala deviza a fiecaruia dintre noi. Facand un exercitiu simplu de imaginatie, realizez ca sentimentul de bucurie imi inunda fiecare particica a trupului la gandul ca as putea petrece 6 saptamani langa cei dragi din familie, 42 de zile pline de bucurie, in care trecerea timpului sa nu se resimta, sa ne mentinem la exact aceeasi varsta la care s-a oprit scurgerea nisipului in clepsidra timpului, si sa ne bucuram de micile bucurii ale vietii impreuna.
    Motivul pentru care imi doresc un aparat de epilare definitiva, il reprezinta un exces mare de pilozitate atat pe membrele superioare, cat si pe membrele inferioare ale corpului. Fiecare zi calduroasa, pentru mine este un cosmar, fiindca expunerea picioarelor nu o pot face decat dupa o epilare care imi ia cel putin o ora din timpul meu pretios. Problema mea cea mai mare este ca aparatul de epilat nu mi-a rarit deloc firele de par, desi il folosesc aproape zilnic, de cativa ani incoace. Firele de par sunt inchise puternic la culoare, groase si dese (prezint fire de par chiar si pe genunchi). Imediat dupa epilare, picioarele mele prezinta o iritatie care se manifesta sub forma de bubite mici si rosii care seamana cu boala numita pojar. Asadar, in ziua epilarii nu imi pot expune picioarele, pentru ca toata lumea s-ar feri de mine, crezand ca am vre-o boala, iar a doua zi cand iritatia imi trece, deja incep sa se vada firele de par care incep sa creasca la loc, sau in alta parte. Nu am cunoscut niciodata senzatia de picior fin, pentru mine dobandirea unui asemenea lucru ar fi ceva minunat, de vis. O alta problema o reprezinta cresterea firelor de par pe sub piele, pentru care sunt nevoita sa scot o improvizatie-forfecuta si sa le ridic de sub piele.
    Aceasta problema a firelor de par, reprezinta pentru mine un complex care imi pune piedici in societate. De exemplu, trebuie sa ma duc la mare sau la strand, si este imperios necesar sa port costum de baie, pentru mine asta este o problema, fiindca epilatorul nu imi lipseste din geanta de voiaj, iar costumele de plaja alese, imi acopera cat mai mult din partile corpului, folosesc de obicei un pareo cat mai lung. Pentru ca nu am decat 21 de ani si jumtate, in viata ma vor astepta multe momente(cununie,nunta) peste care as putea trece cu bine daca as beneficia de un plus de incredere, oferit de o piele fina si catifelata. Daca as reusi sa incetinesc cresterea rapida a firelor de par, ar fi perfect, as capata incredere in mine si m-as simti bine in pielea mea. Cu ,,Philips Lumea” voi simti ca lumea intreaga este a mea.
    In speranta ca imi veti asculta cu atentie problema si motivele enumerate, si veti dori sa va transformati in iepurasul meu de Paste, nu-mi ramane sa va doresc decat un calduros si sincer ,,Paste Fericit.”
    agnes14181@yahoo.com

  • Daca timpul s-ar opri in loc mi-ar placea sa calatoresc. Imi doresc aparatul deoarece am probleme grave cu foliculita si keratosis pilaris iar pielea mea este plina de semne din aceasta cauza. Am incercat tot felul de tratamente si nimic nu functioneaza. Pierd foarte mult timp ocupandu-ma de asta asa ca ar fi minunat sa pot sa merg la plaja sau sa port o pereche de pantaloni scurti fara sa imi fie teama sa imi arat picioarele.
    e-mail: Monik_dark_angel@yahoo.com

  • Bineinteles ca as calatori in jurul lumii sa cunosc cat mai multe locuri noi. Iar produsul mi-l doresc pentru a scapa de epilarea frecventa, de firele crescute pe sub piele, motivele pentru care si l-ar dori fiecare femeie.

  • Bineinteles ca as calatori in jurul lumii sa cunosc cat mai multe locuri noi. Iar produsul mi-l doresc pentru a scapa de epilarea frecventa, de firele crescute pe sub piele, motivele pentru care si l-ar dori fiecare femeie.

  • Ps: nu am am raspuns la a 2-a intrebare.
    Imi doresc un Philips Lumea de acum o luna cand am avut ocazia sa il vad "pe viu" la Bucuresti in Mall. E minunat sa ai un astfel de aparat ,exact acum cand vara, vacanta si sa poti uita de marea problema a tuturor femeilor epilatul,si sa te poti axa pe alte probleme .Raspunsul meu este ca vreau un Philips Lumea pentru a scapa de aceasta grija si de a ma bucura de picioare perfecte si fine 🙂

  • Partea întâi – “Clepsidra cu răbdare”

    Suntem prizonieri în clepsidra timpului în fiecare zi, cu fiecare oră, minut şi secundă care se scurg prin firișoare de nisip şi se pierd într-un neant ineluctabil. Aş vrea să prind toate aceste bucăţi vremelnice şi să le așez cu grijă într-un săculeţ cu lavandă pe care să-l agăţ în cui…să le dau drumul când aş simți că Timpul, nemilosul timp, m-a încolţit.
    Şi… daca ar fi posibil ca nisipul din clepsidra timpului să se oprească pentru 6 săptămâni tu ce ai face? mă-ntrebă el deunăzi. L-am privit cu ochi mari şi transparenți, ca ai unei pantere, docile de altfel, uimită de bizarul întrebării. Pai, știi ce as face ?, îi zic eu. Aş alege să …TRĂIESC. Pur și simplu, să trăiesc acest nesuferit… (nici nu mai vreau să-l numesc) la intensitatea lui maximă, cu întreaga mea ființă, cu tine alături de mine. Wow, să-i sfidăm vremelnicia pentru 6 săptămâni ! Să ne facem de cap…eu să mănânc alune prăjite, multe alune (alternat cu ciocolata aerată) iar tu sa bei cu o bere-două în plus fără a te mai sinchisi că te-as restricționa în vreun fel. Pentru că nici n-aş face-o, sincer acuma. Ar fi precum un exercițiu de autocontrol, exercițiu de echilibru (ca să-l citez pe Tudor Chirilă). Aş citi din manualul răbdării şi al acceptării şi aş învăţa să am răbdare cu mine, cu tine…cu noi. Ne-am accepta unul pe celălalt aşa cum nu am reuşit până atunci : fără critici şi condiționări, fără cuvinte şi întrebări…fără, fără, fără… Apoi, ne-am lua de mână şi-am porni să colindăm orașul ăsta mic, dar minunat de altfel, am merge s-o vizităm pe mama iar apoi pe ai tai ; sunt bătrâni, sunt precum niște copii si le-am umple sufletele de bucurie să-i ascultăm puţin ; au atâta nevoie, iar noi, parca niciodată nu prea dispunem de tim… (pardon!) răbdarea necesară pentru a le dedica câteva clipe.
    Iar pe tine…pe tine te-aş iubi şi mai tare decât o fac acum iar asta, fără să mă întreb DE CE (cu toate că nu știu dacă aş putea să te iubesc mai mult decât o fac deja ).
    M-aş lăsa purtată de tine, departe în lume, fără să întreb UNDE.
    Aş trăi clipa fără să mă întreb CAT durează ea.
    Aş trăi, pur şi simplu, fără să mă întreb până CAND oare…

  • continuare 🙂

    Partea a doua – “Pulsând sau plusând cu Phillips Lumea?”

    « Ești flocoasă, ești focoasă ! », ( şi vă rog sa nu zâmbiţi ! ) – o idee consolatoare (sau incitatoare ?!), eufonică şi plină de rimă, ce-i drept, la adresa femeilor care « au cu ce , d-le ». Râdem noi, glumim, dar ideea în sine încetează să mai fie amuzantă pentru cele care știu pe propria piele ce-nseamnă să se chinuie pentru a fi niște finuțe (la modul concret zis, fără nici o ghilimea). N-am uitat vremurile în care, vară fiind, purtându-mi adolescenţa pe umeri, eu și lama de ras eram « cele mai bun prietene ». Ritmul vibrant, de-a dreptul, în care firele de par creșteau cu repeziciune pe picioare și pe unde mai apucau, mă făcea să mă-ntreb isteric: « Doamne, de ce m-ai făcut femeie ?! » sau « Oare altele n-au par ? » ori « Altele de ce n-au par ? » Memorabil, de-a dreptul. Chiar si făcând apel la câte-o cremă depilatoare de prin comerț, efectul final era cam același, mai puţin disconfortul fizic : firele se întreceau, ca la un maraton, crescând tot mai sfidător. Cât despre ceară, să zicem că a mai schimbat puţin lucrurile (şi cred c-ar fi metoda ideală dar corelată, dacă s-ar putea, cu o anestezie locală, la nivelul zonelor cheie). Cele care uzitați această metodă de îndepărtare a pilozităţii nedorite (hmm, de parcă ar exista şi pilozitate dorită) cred că ştiţi ce înseamnă. La mine înseamnă, de fiecare dată, un preludiu de transpiraţii reci de-a lungul şirei spinării şi un trac debordant, de parcă mă pregătesc să intru pe scenă. Oricum ai lua-o, e grea viața cu păr. Un pic ai pielea fina, ca iar răsar nesuferitele! Si-atunci, uite că-mi permit să-mi imaginez propria-mi piele atât de fină, mai că rivalizând cu cea a unui bebeluș. Imi permit să fiu feminină şi îngrijită fără atâta efort, să uit de durere şi de acele momente lungi cu clasicul aparat deja înfierbântat în mână, muncind pe draga-mi suprafață defrișabilă care parcă nu mai dă să se termine. Si toate acestea dintr-un motiv simplu, la fel de simplu precum numele : PHILLIPS Lumea, un aparat minune cu lumină pulsată (wow, cum sună!) care a revoluționat conceptul de finețe si delicatețe a pielii prin îndepărtarea părului la nivelul oricărei zone se doreşte.
    Doamna/Domnișoara care va reuși să pună mână pe el va fi, cu siguranță, o femeie câștigată şi, de ce nu, demnă de invidiat. Păi cum de ce demnă de invidiat ? De aia, pentru că pielea ei va fi mereu atât de fina încât va părea că nisipul din clepsidră a uitat să se mai scurgă.

    Hai c-am scris un roman deja…
    Baftă tuturor participanților!

    Sărbători frumoase tuturor!
    email: cameliarednic5@gmail.com

Comments are closed.