Vichy Aerateint Pure + Concurs

This week I was really busy and excited about the Pixie Shoes launch and a couple of other things…
Funny fact, the same day with the store launch was a La Redoute event too, and I really wanted to look “decent” for both.
Luckily, the last couple of days I had the chance to try some foundation that Vichy sent me, actually they gave me all the types of their foundation, but, until now, I tried only one of them, Aerateint liquid/fluid for normal/mixed skin. The Normaderm and the Aerateint for dry skin are still unpacked and I gave the Liftactiv flexilift to my mom, no comments from her yet.
Rewind now, so I carried a big paper bag with me to change for the Pixie event and some make up too, to freshen up… You know I’m no makeup whiz, so I had basic stuff: foundation, mascara, blush and lipstick.
I left the La Redoute thingy late, damn roulette, so I was in a hurry to change and paint my face again. I’m gonna tell all about the La Redoute event when I’ll have photos.
Ohh well, the point is that the Vichy Aerateint lasted and I just applied a bit of blush.
It reminds me of honey and milk, maybe because of the thermal water. I don’t need to use a cream before and it smells really good too. Ehhm, this is not a review!!
I would probably buy it again asap if I didn’t have a foundation supply…
Did you try any Vichy foundation?
Voi folositi Vichy? Ati incercat fondurile de ten Vichy?
Daca da, lasati un comentariu, cele mai interesante comentarii vor fi premiate. Daca nu, in farmacii veti gasi un flyer cu mostre din fiecare, incercati-le and tell me your opinion:) Be creative!!

Ahh, and check out the facebook page of Vichy Romania!:)


 

Later edit: Concursul dureaza 2 saptamani:)
ps:lasati adresa de email…
later edit 2: cereti mostre farmacistelor:)

93 comments

  • Eu nu le-am incercat pana acum si mostre nu gasesc pe nicaieri.. nu stiu ce se intampla de dispar toate.
    Din descrierea ta, cred ca si mie tot Aerateint fluid mi s-ar potrivi, pacat ca nu gasesc mostre sa il incerc 🙁
    Tenul tau cum este? Normal, mixt? Ca is curioasa cum rezista cu excesul de sebum in zonele cu probleme..daca e cazul la tine 🙂
    O seara cat mai placuta!:*

  • Intai am incercat VICHY normaderm crema hidratanta pt ca am foarte multe puncte negre si au tot facut reclama la ea ca am zis sa incerc si eu :)) apoi am incercat fondul de ten normateint iar acum pot sa spun ca il ador.E bestial pt tenul meu.Imi place pt ca imi face tenul mat.Are o acoperire destul de buna.Desi tubuletul e mic,imi ajunge aproape 2 luni.Ca pret e rezonabil .E perfect pt mine. Mi-ar placea foarte mult un corector si o pudra la fel . 😀 ar fi gama perfecta. 😀

  • Fondurile de ten de la Vichy sunt foarte bune. Am primit la o revista de moda o mostra de fond de ten Vichy Liftactiv Flexilift Teint pe care am folosit`o chiar in dimineata aceasta si rezultatul a fost extraordinar. Eu am un ten mixt, iar din cauza fostei mele cosmeticiene ce ma pensa cu o forta incredibila, fruntea mea este acoperita de mici punctulete. Am folosit creme si masti, dar unele puncte nu au trecut inca si in timpul zilei trebuie sa le acopar. Si mostra de fond de ten le`a acoperit foarte bine. In cursul acestei saptamani trebuie neaparat sa imi cumpar un fond de ten Vichy Liftactiv Flexilift Teint.

  • Povestea mea incepe asa…

    (adolescenta – moda – design – culoare …cuvinte cheie in povestioara mea)
    Nu aveam probleme serioase cu tenul, dar aveam multe reviste …una dintre ele avea o mostra de Normateint Vichy. Am incercat-o si mi-a placut, tenul meu "gras" a agreat-o si radia de fericire …o textura lejera, cu acoperire medie => aspect natural, ten protejat pt ca are si fps. Din acel moment, Vichy Normateint a fost primul si singurul tip de fond de ten pe care l-am folosit …acum poate as incerca si-un alt Vichy, dar de Normateint sunt inca multumita.

    Si inca ceva …face echipa buna cu celelalte produse Vichy pe care le folosesc.

    P.S. povestea inca mai continua…

  • Imi doresc de ceva timp un fond de ten vichy dar pentru a-mi achizitiona unul era necesar sa economisesc o perioada mai lunga de timp asa ca am optat pentru ceva mai ieftin. Initial as fi vrut sa scriu doar despre cel pe care mi-l doresc, dar am zis ca si celelalte doua merita o sansa asa ca am plecat in cautare de mostre prin farmacii.
    Primul incercat a fost Normaderm Teint mi-a placut faptul ca se intinde usor ,rezista destul de mult pe fata iar cand te demachiezi tenul ramane impecabil, doar ca din pacate la scurt timp dupa ce l-am aplicat imi simteam tenul uscat si asta este motivul pentru care stiu ca nu este potrivit pentru mine.
    Al doilea la rand a fost Flexilift teint, la acesta mi-a placut mirosul si de asemenea usurinta cu care se intinde dar, din pacate acesta mi-a incarcat tenul si arata ca o masca dar la fel ca in cazul Normaderm-ului dupa demachiere tenul arata impecabil.
    Ultimul si cel mai bun dupa care sunt absolut innebunita Aerateint Pure crema, imi place cum se intinde, imi place ca nu are parfum , imi place ca are acoperirea potrivita tenului meu, imi mai place ca rezista cam 6-8 ore fara ca fata mea sa inceapa sa luceasca, si imi place ca ramane mai putin fata de celelalte pe ecranul telefonului.

  • Am primit o mostra de VICHY Normateint Fond de Ten Antiimperfectiuni intr-o farmacie si de atunci a ramas prietenul meu fidel,la fel ca si gelul de curatare si lotiunea tonica, pe acesta ce-i drept inca nu l-am incercat…am sa ma uit prin farmacii dupa mostra:d sa-l pot incerca

  • Eu am folosit Flexilift Teint Fond de Ten Gold nr 45 de la Vichy,a fost si ramane singurul il folosesc de cc 5 ani si chiar daca am 33 ani tot de 25 arat…:)imi ofera efect lifting si luminozitate de lunga durata mai ales dupa o noapte nedormita din (cauza)bebelusului!

  • Am gasit si eu o mostra de Vichy Flexilift Teint intr-o revista si mi-am zis "de ce nu?" si l-am incercat. Intr-adevar senzatia de lejeritate si felul in care acopera imperfectiunile pielii (eu am cateva pete maronii pe fata) m-au convins ca merita. Eu am mai folosit produse de la Vichy pentru ten sensibil (preferatul meu e laptele demachiant) si am mare incredere in aceasta marca.

  • Eu de fondul de ten Norma Teint sunt foarte multumita.Ce imi place mie la el este textura de crema care se intinde usor pe piele si faptul ca este economic, adica iti ajung cateva picaturi de fon de ten ca sa acoperi toata fata.
    Pielea nu se sufoca si nu transpira sub acest fond ten. Se usuca repede dupa aplicare, fara sa pateze hainele la atingeri usoare accidentale, dar nu usuca si pielea daca este asezat peste o crema de fata potrivita.Nu se aduna pe piele, nu se observa riduri de expresie si nu irita fata sau ochii.

  • Mie-mi place fondul de ten normaderm in primul rand pt ca am gasit o nuanta identica cu culoarea pielii mele, asa ca nu arata ca o spoiala de var aruncata peste o piele cu defecte. Al doilea e light si nu lasa senzatia de piele incarcata. iLike.

  • Prietena mea foloseste, si am incercat odata la ea..arata extrem de bine, insa nu prea ma pricep la alegerea culorii si mi-e km frik sa cumpar.Poate odata cu aparitia mostrelor, o sa-mi agsesc si eu culoare potrivita

  • Sincer nu am incercat pana acum produsele vichy..am auzit ca sunt bune dar si scumpe si cum nu am gasit mostre pe nicaieri ca sa nu dau banii aiurea si sa nu m-i se potriveasca acel produs nu am ajuns sa incerc vichy … poate pe viitor daca nu se va mai fura intr-un stil barbar ca acum pana si in farmacii si o sa ajung sa pun mana pe niste mostre sa le incerc voi ajunge si eu sa folosesc vichy 🙂

  • Nu folosesc de multi ani fond de ten. Pe la 19 ani am aplicat pentru prima data fond de ten. Imi amintesc ca era de la Avon – color trend. Bineinteles ca nu am nimerit o culoare potrivita pentru mine, dar nu stiam acest lucru atunci. Dupa el au mai urmat altele tot de la avon. Pe urma, timp de mai bine de 1 an am folosit doar de cateva ori fond de ten pentru ca in ultima perioada de sarcina si dupa ce am nascut nu mai aveam starea necesata pentru machiaj. La inceputul anului m-am hotarat ca e timpul sa incep sa am grija din nou de mine. Mi-am luat un fond de ten mai ieftin (miss sporty) mai ales ca am considerat atunci ca nu am nevoie de cine stie ce acoperire. Nu mi-a placut deloc, dar am avut bucuria de a primi un affinitone de la maybelline, cel pe care il folosesc si in prezent, dar care din pacate e pe terminate. Incepusem ca ma interesez ce alt fond de ten as putea sa-mi iau, dar care sa se incadreze in anumite limite bugetare. Am tot citit despre vichy si chiar am folosit o crema de corp care mi-a placut foarte mult (essentielles) si am zis ca trebuie neaparat sa-l incerc, macar cu ajutorul mostrelor. Am tot amanat, dar mi-am facut curaj si am intrat intr-o farmacie sa vad daca gasesc o mostra mai ales ca citisem ca e mai greu la acest capitol. Am ramas surprinsa ca am avut noroc. Pe jumate… am gasit un flyer cu cele 3 tipuri de fond de ten vichy, dar din pacate nu a fost si nuanta potrivta pentru mine. Am nimerit nuanta 35 care s-a dovedit a fi prea inchisa.
    Am trecut peste acest obstacol si am incercat prima oara Aerateint Pure. Mostra era cu cel fluid. Mi-a placut textura fina, faptul ca este lichid si se aplica mult mai usor (eu am aplicat cu buretelul umed). Senzatia imediat in momentul aplicarii a fost ca si cum as fi aplicat un fluid hidratant. S-a uniformizat rapid, nu au aparut “scamute”. Are o acoperire medie spre mare ceea ce pentru mine e important mai ales ca nu pot sa aloc prea mult timp machiajului (sa aplic si baza, corrector etc). Se vede foarte natural si imi place finish-ul mat dar in acelasi timp luminos. Dar cel mai important mi se pare faptul ca tenul este hidratat si ca nu simt ca am aplicat fond de ten. Chiar uitasem si m-am jucat cu cel mic si surprinzator a fost faptul ca nu s-a luat pe hainutele lui ceea ce e minunat. Mereu cand ma machiez am grija sa nu ma ating de fata lui sau de hainute ca sa nu-l murdaresc. Imi pare rau ca nu stiu cate ore rezista pentru ca nu aveam cum sa ies din casa bronzata numai pe fata. S-a demachiat foarte usor si nu a fost nevoie sa insist.
    A doua mostra a fost cu Normaderm Teint . Are o textura putin mai densa decat aerteint-ul – ai crede la prima impresie ca ar avea o acoperire mai mare, dar din pacate nu e chiar asa. Acoperirea e mica spre medie. Eu avand tenul relativ curat(fara cosuri, doar pori dilatati si o cantitate destul de mica de sebum) nu am fost foarte multumita de acesta. Am simtit o senzatie de strangere in special pe obraji (zonele mai uscate ale tenului). Dar cred cu siguranta ca pentru un ten cu probleme este ideal.
    A treia mostra este Liftactiv Flexilift Teint. Daca era nuanta potrivita cu siguranta l-as fi incercat si pe acesta.
    In concluzie, aerteint pure este un fond de ten foarte bun si pe care sper sa am ocazia sa mi-l cumpar mai ales ca am problema in unele zone cu roseata, nuanta tenului nu este uniforma in special in zona barbiei unde e mai inchisa si plus de asta e un produs dermatocosmetic, iar acest fond de ten ar fi ideal pt mine.

  • Prima data am incercat fondul de ten Vichy cu ajutorul mostrelor din reviste si din farmacii,si de la prima aplicare am simtit ca mi se potriveste,chiar nu incarca pielea si chiar imi simt pielea aerisita,eu nu sunt o impatimita a fondului de ten nu ma dau zilnic insa cand il folosesc ,am asteptari destul de mari,sa mi faca pielea sa radieze si fondul de ten Vichy e ok ,insa se poate si mai bine

  • Tocmai isi cumparase o buna prietena de a mea fondul de ten vichy normateint , cand am vazut-o arata waw , am intrebat-o cu ce fdt si-a dat si mi-a spus , mi-a spus sa-l incerc pe al ei , dar din pacate nu avem aceeasi nuanta a tenului , am mers in B&B , si le-am testat , imi place ca este si pt tenul cu imperfectiuni , mi l-am achizitionat pe loc , imi place , nu este unul dintre cele mai bune dar pot spune eu ca este un fond de ten ok , acoperirea pot spune ca este mare , imi place ca are un spf 20 , este un fond de ten lichid , se intinde foarte bine . Acesta este singurul fond de ten pe care l-am incercat de la firma vichy , cu timpul mi-as dori sa incerc si altele
    Adresa mea marianmihaela2007@yahoo.com

  • Pana de curand am folosit fondul de ten Vichy Flexilift Teint si am fost foarte multumita de el. Imi acoperea punctele negre si reducea stralucirea si senzatia de ten gras. Dar am gasit intr-o revista o mostra de Vichy Normateint si e chiar mai bun decat Flexilift! E mai potrivit pentru tenul meu ( care la varsta mea, e specific adolescentin:)),adica milioane de puncte negre sau de grasime and i hate that! ). Ma gandesc serios sa mi-l achizitionez in curand. 🙂

    PS: scuze de dublulpost, dar am uitat sa las adresa de email 😀
    (miru_dublud@yahoo.com)

  • Desi nu sunt chiar tinerica, am o mare problema cu cosurile. Si, dupa spusele dermatologului meu, voi avea aceasta problema si la 70 de ani, probabil…
    Asadar, conformandu-ma, mi-am achizitionat un fond de ten Vichy Normaderm. Increzatoare in "adolescenta"tenului meu, desigur. tenul meu insa a replicat, si dupa cateva utilizari, a inceput sa se exfolieze, si sa arate tern si fara stralucire. Desigur, cosurile erau ascunse perfect, chiar se vindecau, dar stralucirea si elasticitatea disparusera.
    Atunci a intervenit intrebarea: tratez cosurile sau ingrijesc tenul conform varstei? Am decis sa dau o sansa variantei numarul doi, si am primit, la farmacie, cateva mostre Vichy Liftactiv Flexilift Teint. Au trecut 2 zile de folosinta, dar trebuie sa spun ca schimbarea se vede. Tenul este mai stralucitor, mai sanatos, mai aerisit. Desigur, cosurile troneaza pe fruntea mea (si pe barbie), dar din fericire sunt camuflate perfect. Sincer, efectul acestui fond de ten e grozav! Tenul arata sanatos si tanar, iar daca cineva observa (cu greu) si cosurile, sigur nu imi da mai mult de 20 de ani:) Intinerire si stralucire cu cateva picaturi magice…:)

  • nu am incercat inca fonduri de ten de la Vichy dar m-ar tenta sa vad daca am noroc cu gasirea unui fond de ten care sa fie pe placul tenului meu… pana acum am incercat o multime de produse de texturi diferite si de la o multime de firme.. nici unul nu a fost compatibil cu tenul meu: ba imi apareau pete sau puncte de grasime pe fata, ba mi se usca pielea… astfel incat, am renuntat! dar, acum parca mi-as asuma "riscul" cu un fond de ten Vichy, avand in vedere ca au mai fost situatii in care produsele Vichy au fost cele care m-au scos din impas (ex:demachiantele)

  • Cred că deja ştiţi că nu sunt fană a fondurilor de ten Vichy, iar acest lucru nu s-a schimbat nici acum. Întâmplarea face să am o cunoştinţă care lucrează la farmacie şi m-a cadorisit cu un teanc de mostre ale acestui fond e ten. Nuanţa era Clair/Ivory, însă mie mi s-a părut prea închisă pentru tenul meu alb. Nuanţa bătea uşor spre galben şi arătam de parcă eram dată cu autobronzant şi nici măcar nu cu unul de calitate. Dar să vedem pe scurt cam ce face acest fond de ten.
    Avantaje: A rezistat destul de bine cam de dimineaţa până seara. Nu mai ştiu câte ore l-am purtat, însă a fost ok.Şi cu asta, am cam terminat cu avantajele.
    Dezavantaje: Gama Vichy fiind axată pe tenul cu probleme sau sensibil mă aşteptam ca şi fondul de ten să fie la fel. În schimb, mi s-a părut foarte uleios şi mi-a fost frică să nu am probleme, mai ales că momentan urmez un tratament şi nu am voie să aplic un machiaj care mi-ar putea astupa porii. Din fericire, nu am avut probleme, dar l-am folosit doar de două ori. Este un fond de ten lichid, chiar exagerat de lichid, parcă era apă şi după cum am spus, mi s-a părut foarte uleios. Noroc că am pielea uscată zilele astea de la tratamentul pe care îl urmez, altfel probabil că aş fi lucit ca un far în port.
    Concluzie: Având în vedere că preţul probabil că se învârte în jurul a 50 de de lei, chiar nu îşi merită banii. Depinde de fiecare, unele fete folosesc numai Vichy, însă eu până acum nu m-am împăcat bine cu nici unul dintre fondurile de ten testate.

  • I'm actually more of a tinted mostuizer kind of girl. But I'm glad you found a beauty product that works for you…those are always so hard to find!

  • Avand tenul sensibil nu folosesc fondul de ten, dar acum vreun an o prietena mi-a recomandat sa folosesc fondul de ten in loc de anticearcan, pentru ca efectul ar fi mult mai bun. Cum folosesc cremele din gama Vichy (sunt fan Aqualia Thermal), si vazusem de multe ori fondurile de ten Vichy, am mers la farmacie si la recomandarea farmacistei am achizitionat un fond de ten Vichy Liftactiv Flexilift Teint nr 15, Opal. Sunt foarte multumita de el – se intinde usor, nu incarca deloc, nu m-am iritat, iar efectul este mult mai bun decat al unui anticearcan. Nu va dati seama ce bucuroasa am fost sa scap de grija cautarii de anticearcane care sa nu-mi irite pielea din jurul ochilor si care sa nu incarce. Adresa mea de mail:gabriellaro@yahoo.com

  • Avand tenul sensibil nu folosesc fondul de ten, dar acum vreun an o prietena mi-a recomandat sa folosesc fondul de ten in loc de anticearcan, pentru ca efectul ar fi mult mai bun. Cum folosesc cremele din gama Vichy (sunt fan Aqualia Thermal), si vazusem de multe ori fondurile de ten Vichy, am mers la farmacie si la recomandarea farmacistei am achizitionat un fond de ten Vichy Liftactiv Flexilift Teint nr 15, Opal. Sunt foarte multumita de el – se intinde usor, nu incarca deloc, nu m-am iritat, iar efectul este mult mai bun decat al unui anticearcan. Nu va dati seama ce bucuroasa am fost sa scap de grija cautarii de anticearcane care sa nu-mi irite pielea din jurul ochilor si care sa nu incarce. Adresa mea de mail:gabriellaro@yahoo.com

  • Am primit cadou de la o buna prietena un fond de ten de la Vichy desi am un ten sensibil este super iti face un ten fin, fara imperfectiuni si nu se observa dar din pacate pretul este cam mare pentru mine

  • In ultimele luni nu am folosit fdt Vichy pentru ca s-a terminat cel pe care il aveam de mult timp dar cred ca este ok sa povestesc si despre o experienta mai veche cu el. In ultimul timp nu mi-am mai cumparat nici un fond de ten nou.

    Acum aprox. un an, Vichy era singurul fdt pe care il aveam. Inca nu aflasem eu despre taina machiajului si despre alte marci de cosmetice, chiar si Sephora era cam straina pentru mine, intram doar pentru parfumuri. Acum treburile s-au schimbat si am cam abandonat farmacia de unde mai cumpar doar creme.

    Sa revin la fdt Vichy. Oricat m-as chinui nu pot sa-mi aduc aminte cum se numea mai exact. Stiu ca era cu acoperire ceva mai mare (mi l-a recomandat o farmacista). In perioada respectiva tenul meu arata tare rau… chiar pot spune ca eram plina de cosuri si nici un tratament sau crema nu ma ajutau. Cand foloseam fdt Vichy tenul chiar arata grozav si eram tare multumita de el. Daca este posibil (oare?!) chiar m-a ajutat putin in privinta cosurlor (le usca). Chiar daca imi tinea sub control excesul de sebum si, cel putin aveam eu impresia, ca imi usca bubitele, tenul arata destul de natural si hidratat. Nu aplicam nici o baza, nici macar crema inainte de fdt (ca nu stiam ca asa trebuie) si totusi fdt statea pe fata si mai facea si minuni.

    Problema cea mai mare era ca nu mi se potrivea nuanta foarte bine si nu puteam sa aplic mult ca sa acopere exact cum trebuie. Pentru ca tin minte cat de bun era atunci, acum as reveni la el cu siguranta. In special ca am 2 fdt inchise si nu stiu ce ma fac atunci cand mi se va duce bronzul, imi trebuie urgent un fond de ten nou. Cred ca cel mai potrivit pentru mine ar fi Normaderm (nu mai tin minte daca nu chiar asta e cel pe care l-am folosit pentru ca si crema pe care am folosit-o din din gama Normaderm era) pentru ca tenul meu este foarte gras si nu am nici un fond de ten care sa imi reziste destul de mult pe fata.

    Intotdeauna am fost de parere ca cele mai bune sunt dermato-cosmeticele (chiar daca nu prea am mai avut in ultimul timp). As fi foarte fericita sa am ocazia sa folosesc Vichy din nou pentru ca stiu ca mi-ar fi foarte bun.

    Gama Vichy e foarte buna, am folosit si o crema intr-un timp si tenul meu isi revenise. Pacat ca nu a durat efectul prea mult… Probabil era si din cauza varstei.

    As fi foarte fericita sa am ocazia sa incerc Vichy din nou si sa fie fondul meu de ten de baza pentru iarna care urmeaza, pentru ca oricum altul nu am… Kiss

  • sunt minunate produsele de la vichy, in special fondul de ten e ca o manusa nici nu se cunoaste ca esti data cu ceva pe fata, intr-un cuvant: e perfect pentru mine

  • Ce isi poate dori o fata la 20 de ani? In primul rand sa fie frumoasa si sa arate bine, sa fie admirata de cei din jurul ei! Pentru asta are nevoie de un stil vestimentar potrivit,de o atitudine cool si nu in ultimul rand de un machiaj finut, care sa ii scoata in evidenta trasaturile! Si primul pas pentru al obtine este fondul de ten Vichi Normaderm, nuanta 35-sand….este tot ceea ce mi-am dorit si indeplineste toate mofturile tenului meu capricios: absoarbe secretia de sebum (asa ca dupa cateva ore de la aplicare tenul meu nu mai arata ca un bec :)),uniformizeaza frumos tenul, nu are efect de masca, contine apa termala si este made in France! Il recomand! (petre_alina_89@yahoo.com)

  • Nu am incercat fondurile de ten de la Vuichy si nici nu am gasit mostre gratuite, dar as vrea sa incerc fondul de ten Vichy Normaderm Teint Fond. Trebuie sa-mi cumpar un fond de ten si cred ca Vichy e potrivit pentru mine, mai ales ca acesta nu doar acopera imperfectiunile dar si protejeaza tenul.

  • eu am incercat normateint si mi se pare foarte tare…parca imi face tenul mai fin si cel mai mult imi place ca nu imi transpira fata , nu luceste.
    Ca pret este destul de oki , oriqm un tub imi ajunge destul de mult timp mai ales ca nu ma machiez in fiecare zi.
    Pentru tenul meu este perfect si il recomand tuturor fetelor.Prima oara am primit o monstra de la o revista si am zis hai sa incerc …l-am adorat din prima clipa , m-ai ales ca aveam probleme in alegerea fondului de ten.

  • Povestea mea incepe candva la granita ce separa 2009 de 2010. Secundele inghetau in forme bizare, toate picurand in uriasa clepsidra a timpului…Mai trecea un an…Mai trecea un an, iar eu tipam frenetic in fata oglinzii ca imi pierdusem fondul de ten…”Oglinda oglinjoara, cine-i cea mai trista fata din tara?”. Pentru a scapa de turbulente acustice si melodramatice, o prietena mi-a inmanat fondul de ten ce avea sa devina pentru mine revelatia anului 2010. AeraTeint Pure Vichy , nuanta 23, fluid, mi s-a potrivit ca o…nu ca o manusa..ci ca o “second skin”. Tenul meu era mai catifelat ca niciodata, avea un aspect satinat, sanatos, si , cel mai important, mi-a facut noaptea mai frumoasa si zambetul mai larg. Rezistenta lui a durat nu 6 ore, nici 24, ci…9 luni, pentru ca astazi nu mai imprumut fonduri de ten. Astazi, AeraTeint Pure Vichy este mereu la mine in geanta…Asa ca Noul An mi-a adus nu numai un curcubeu de artificii, ci un ten fericit !

    ale_skumpik@yahoo.com

  • Buna! cu mostrele din farmacii cam greu, si ieri am intrebat si nu stie nimeni nimic, parca cine stie ce le ceri,noroc cu unele reviste care mai pun cate-o mostra sa mai probeze si cine n-are bugetul mare ,o astfel de revista cu mostre am gasit si eu ,NORMATEINT si mi-a placut cum lasa fata si e rezistent,mi-ar placea sa-l incerc si pe acesta Aerateint pure,dar nu am de unde daca d-ne farmaciste dau din umeri ca n-au ,asta e ,cred ca le iau ele ,o zi buna!

  • Zilele trecute am citit articolul camelcutzei despre promotia de la Vichy si cand am fost in farmacie sa-mi iau medicamente antiraceala si vitamine, am cerut si o mostra pt ten uscat, Flexilift, nuanta a doua.
    Folosesc rar fdt, ma bucur ca imi acopera bine cearcanele, nu mai paream racita. Mi-a mai placut si textura si cum se simte pielea dupa aplicare, fata de Accord parfait sau Affinitone care dupa un timp faceam cojite intre sprincene si la baza nasului, eram nevoita sa-l aplic in combinatie cu o crema grasa..

  • Este foarte bun fondul de ten,mai ales cand il aplici se imbina perfect cu pielea,si nici nu iti da senzatia de masca pe fata cum sunt de obicei unele fonduri de ten,are o acoperire perfecta si se vede foarte frumos pe fata,ma bucur ca l-am descoperit.

  • Este foarte bun fondul de ten,mai ales cand il aplici se imbina perfect cu pielea,si nici nu iti da senzatia de masca pe fata cum sunt de obicei unele fonduri de ten,are o acoperire perfecta si se vede foarte frumos pe fata,ma bucur ca l-am descoperit.

  • "Pentru mine fondul de ten este produsul de care nu m-as putea desparti niciodata. Am recomandat cu drag de-a lungul timpului anumite fonduri de ten care mi-au placut foarte mult si pe care le folosesc si o sa amintesc printre acestea pe Aerateint de la Vichy.
    Am un ten foarte pretentios, gras-mixt de aceea am mare grija in alegerea fondului de ten:textura, gradul de acoperire, SPF, sa nu fie comedogenic, sa nu produca alegii.
    Am incercat Aerateint si am ramas foarte incantata in primul rand pentru ca nu are efect de masca, arata absolut natural si acopera foarte bine imperfectiunile.
    Am avut ocazia sa-l incerc intr-o farmacie si mi-a placut textura si cum l-am simtit pe fata si chiar ma gandesc sa-l achizitionez.Alte doua lucruri importante care mi-au atras atentia asupra acestui produs sunt SPF-ul si rezistenta de 12h a acestui fond de ten. mi-a placut faptul ca nu am simtit tenul incarcat, asa cum s-a intamplat in cazul altor fonduri de ten. acest lucru este foarte important pentru mine deoarece datorita particularitatilor tenului meu si a faptului ca in cabinet trebuie sa port masca pe fata, simt nevoia unui produs care sa permita pielii sa respire.
    Cel mai important aspect mi-a placut ca este destinat tenul mixt/gras si are functia de a matifia pielii reducand aspectul de sebum si nu ma mai confrunt cu aceeasi probleme dintotdeauna: "nu-mi mai luceste tenul"
    Are o textura ultrafina si fondanta
    Ideea unui fond de ten dermatocosmetic ar fi sa nu irite, sa nu contina substante agresive si sa si trateze…este cazul Aerateint.
    recunosc ca de-a lungul timpului a avut experiente mai nefericite cu fodul de ten, fie ca a fost vorba despre un produs total nepotrivit tipului de ten, fie ca a fost vorba de o culoare prost aleasa.
    Fondul de ten este unul dintre cele mai dificil de ales produse de make-up si de care tine intreg machiajul pe care vrei sa il realizezi.
    De remarcat este faptul ca toate aceste produse contin apa termala Vichy, o adevarata desfatare pentru piele si factor de protectie SPF 20.
    Am incredere in produsele dermocosmetice, iar acest fond de ten imi completeaza ritualul meu zilnic de ingrijire.

  • "Pentru mine fondul de ten este produsul de care nu m-as putea desparti niciodata. Am recomandat cu drag de-a lungul timpului anumite fonduri de ten care mi-au placut foarte mult si pe care le folosesc si o sa amintesc printre acestea pe Aerateint de la Vichy.
    Am un ten foarte pretentios, gras-mixt de aceea am mare grija in alegerea fondului de ten:textura, gradul de acoperire, SPF, sa nu fie comedogenic, sa nu produca alegii.
    Am incercat Aerateint si am ramas foarte incantata in primul rand pentru ca nu are efect de masca, arata absolut natural si acopera foarte bine imperfectiunile.
    Am avut ocazia sa-l incerc intr-o farmacie si mi-a placut textura si cum l-am simtit pe fata si chiar ma gandesc sa-l achizitionez.Alte doua lucruri importante care mi-au atras atentia asupra acestui produs sunt SPF-ul si rezistenta de 12h a acestui fond de ten. mi-a placut faptul ca nu am simtit tenul incarcat, asa cum s-a intamplat in cazul altor fonduri de ten. acest lucru este foarte important pentru mine deoarece datorita particularitatilor tenului meu si a faptului ca in cabinet trebuie sa port masca pe fata, simt nevoia unui produs care sa permita pielii sa respire.
    Cel mai important aspect mi-a placut ca este destinat tenul mixt/gras si are functia de a matifia pielii reducand aspectul de sebum si nu ma mai confrunt cu aceeasi probleme dintotdeauna: "nu-mi mai luceste tenul"
    Are o textura ultrafina si fondanta
    Ideea unui fond de ten dermatocosmetic ar fi sa nu irite, sa nu contina substante agresive si sa si trateze…este cazul Aerateint.
    recunosc ca de-a lungul timpului a avut experiente mai nefericite cu fodul de ten, fie ca a fost vorba despre un produs total nepotrivit tipului de ten, fie ca a fost vorba de o culoare prost aleasa.
    Fondul de ten este unul dintre cele mai dificil de ales produse de make-up si de care tine intreg machiajul pe care vrei sa il realizezi.
    De remarcat este faptul ca toate aceste produse contin apa termala Vichy, o adevarata desfatare pentru piele si factor de protectie SPF 20.
    Am incredere in produsele dermocosmetice, iar acest fond de ten imi completeaza ritualul meu zilnic de ingrijire.

  • Nu am reusit sa incerc produsele Vichy pentru ca nu mi le-am permis. Sper totusi ca voi reusi candva, pentru ca am auzit ca sunt de calitate.

  • Cu siguranta, fiecare dintre noi a intampinat cel putin o data dificulati in alegerea unui fond de ten adecvat tipului de ten, cu siguranta fiecare dintre noi a ales cel putin o data o nuanta mai inchisa sau mai deschisa decat culoarea tenului si, cu siguranta, fiecare dintre noi a avut cel putin o data dificultati in aplicarea corecta si uniforma, estetica a fondului de ten.
    Fondul de ten reprezinta acea bariera de protectie fata de toti factorii nocivi care se regasesc in atmosfera: praf, raze ultraviolete, fum, radicali liberi, variatii de temperatura, s.a.m.d
    Vichy AeraTein Pure Crema este prietenul meu de nadejde in orice machiaj, zi de zi. Este cel mai important detaliu al frumusetii mele, este un produs pe care il folosesc zi de zi, un produs indispensabil ce confera stralucire, luminozitate, acopera imperfectiunile, imi protejeaza tenul de factorii nocivi si ma face sa arat impecabil indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Fondul de ten Aeratein este secretul din spatele frumusetii mele de invidiat!!!

    Vichy Aeratein=Prietenul meu de nadejde!
    Va Multumesc!!

  • De multe ori admiram perfectiunea tenului vedetelor in reviste si pe ecrane, si nu de putine ori avem un soc cand le intalnim pe strada nemachiate sau le vedem in reviste.
    Toate imperfectiunile tenului dispar sub efectul magic al fondului de ten. Multe tinere se intreaba: ce fonduri de ten folosesc vedetele si de la ce firma?
    Fondul de ten nu numai ca iti schimba infatisarea, dar iti protejeaza tenul de poluarea din atmosfera, de schimbarile bruste de temperatura, deshidratare si de efectul nociv al ultravioletelor.

    Folosesc AERATEINT Pure Crema pentru ca indeplineste niste roluri foarte importante pentru mine: frumusete(un ten care arata bine, culoare, acoperire, un ten de admirat si de invidiat ), protectie (ultraviolete, aer uscat, oxidare, praf) si satisfactie (stare de bine, incredere in mine).

    Mai intai de toate trebuie sa ai un ten ingrijit pentru ca fondul de ten arata mai bine pe un ten sanatos!

  • “De ce fond de ten?” – deoarece fata are nevoie de o protectie impotriva tuturor factorilor nocivi din atmosfera: praf, fum, radicali liberi, raze ultraviolete etc. Pe parcursul celor 4 anotimpuri singura care “infrunta” frigul, vantul, soarele, diferentele de temperatura este fata; corpul este acoperit de haine, fata nu, totusi se poate vorbi despre fond de ten ca despre o hainuta care se imbraca dimineata si se inlatura seara. Si aceasta hainuta nu trebuie sa lipseasca din “garderoba” unei femei.
    ”De ce Vichy?”Am ales din pura curiozitate Aerateint, iar de atunci numai pe el il folosesc, ma multumeste complet, pentru ca imi ofera protectie, hidratare, intretinere, prospetime, rezistenta si nu in ultimul rand o nivelare estetica a tenului…
    Un fond de ten nu este un rebus de nedescifrat, este un produs care te cheama spre el daca asta trebuie. In alegerea unui fond de ten trebuie sa se tina cont si de culoarea naturala a pielii pentru momentul in care este folosit. Si nu in ultimul rand … daca doresti un fond de ten de calitate si un rezultat la fel aruncati o privire discreta spre toata gama Vichy…

  • Fondurile de ten Vichy sunt cele mai bune, le folosesc mereu, sunt fantastice.
    Fondul de ten nu lipseaste din trusa mea de machiaj.Vichy Normateint este un "truc" care aduce o nota in plus de frumusete,dand tenului un aspect sanatos si tineresc.
    Fondul de ten Vichy Normateint are rolul de a imbunatati aspectul estetic al tenului, dar si de a-l proteja de razele UV, de radicalii liberi, de a-l hidrata, pur si simplu este ca o ploaie calda de vara, care imi rasfata simturile si tenul oferindu-mi o piele mai neteda,matasoasa si o stralucire aparte.I love Vichy!!!

  • Buna fetelor,

    Incredibil dar adevarat! Mi-am gasit fondul de ten PERFECT! Nu doresc sa fac vreo reclama, fie sa incurajez farcmaciile sa isi faca vanzare cu un adaos de x%, dar fondul de ten VICHY NORMATEINT (anti-imperfections) chiar MERITA toti banii din pusculita!

    Am fost fericita sa il descopar intr-o revista cunoscuta de noi, drept mostra la o pagina de reclama. Intotdeauna ma bucur cand gasesc tot felul de mostre/tester legate de produsele cosmetice.. Hiii! Dar de data aceasta surpriza a fost de 100.000 de ori mai placuta cand am descoperit ca acest fond de ten, cu o nuanta pe care nu as fi ales-o "de buna voie si nesilita de nimeni", si un anume "NUDE 25", sa descopar astfel ca este tenul meu perfect neted! perfect straight! perfect mat! perfect peste pistruii mei perfecti! JUST PERFECT fit on my skin/face! Dintr-o mostra de 1,5 ml pot sa ma laud ca am avut o fatza Perfecta timp de 4 zile consecutive! 😀

    Concluzia mea asupra acestui fond de ten este pur si simplu expresia de pe chipul meu atunci cand il port: zambetul! Este lucrul care ma defineste, iar in ultima vreme…. il pierdusem printre grijile zilnice, prin haosul Bucurestiului, prin strazile prea mici si prin oamenii prea morocanosi…

    Zambiti va rog! cu VICHY love 😉
    Alina D.

    (e-mail adress: alexandrinas.memories@gmail.com)

  • Intotdeauna mi-am dorit un fond de ten sa nu usuce pielea, ci sa o hraneascăa. Sa nu-l încarce si, mai mult decat atat, sa-l regenereze. Asta e ceea ce ne dorim de la un fond de ten! Exista cate unul potrivit pentru fiecare. Trebuie doar sa stii care sunt nevoile pielii tale.Am dat gres de multe ori, ba nimeream de ma multumea dintr-un punct de vedere si ma nemultumea din 10 si tot asa, pana cand o buna prietena mi-a adus o mostra de Vichy Normatein nuanta 35 sand, l-am testat si am ramas cu gura cascata cand m-am uitat in oglinda:))(pe bune), nu-mi venea sa cred, eram perfecta din toate punctele de vedere, eram 100% multumita si foarte bucuroasa ca in sfarsit am gasit ceea ce cautam.Un fond de ten bun nu trebuie doar sa ascunda defectele pielii ci si sa-i imbunatateasca aspectul. In zilele noastre, un fond de ten nu este doar un produs de machiaj, ci si unul de ingrijire.De aceea va recomand Vichy, el te scapa de cautarile indelungate, intruneste toate dorintele femii intr-un tubulet minunat, incercati-l cu incredere si nu veti regreta.

  • Desi am fost foarte sceptica atunci cand l-am cumparat, acum, dupa cateva luni de folosire vreau sa-l recomand si altor fete care au ten cu probleme, sau fara.Norma Tein este fara indoiala cel mai bun fond de ten.
    Ce imi place mie la el este textura de crema care se intinde usor pe piele si faptul ca este economic, adica iti ajung cateva picaturi de fon de ten ca sa acoperi toata fata.
    Se aplica, bineinteles, peste crema de zi, dupa ce tenul este curatat.
    Fondul acesta de ten este pentru piele cu probleme, incluzand acneea si grasimea excesiva. Tenul meu este “normal” dar acneic, adica daca ma spal cu sapun mi se usuca exagerat de tare fata si-mi ies cosuri, iar daca aplic crema nepotrivita mi se ingrasa exagerat de tare si iar imi apar cosuri.
    In afara de textura, la Vichy Norma Teint imi mai place faptul ca pot aplica o culoare cu cateva tonuri mai inchisa decat cea naturala, fara sa ramana pete si sa se observe ca nu e culoarea reala a pielii mele. De exemplu, acum folosesc nuanta 35 Sand, eu avand tenul deschis, si se uniformizeaza perfect, oferind un aspect mat, foarte frumos.
    Pielea nu se sufoca si nu transpira sub acest fond ten. Se usuca repede dupa aplicare, fara sa pateze hainele la atingeri usoare accidentale, dar nu usuca si pielea daca este asezat peste o crema de fata potrivita.
    Nu se aduna pe piele, nu se observa riduri de expresie si nu irita fata sau ochii. Atentie aici pentru ca trebuie avut grija la solutiile de demachiere, precum si la calitatea discurilor demachiante. Daca luati discuri ieftine care zgarie fata, clar o sa va treziti si cu imperfectiuni a doua zi.
    Normatein este ceva unic pentru mine, este de nota 10.Felicitari celor de la Vichy!Apreciez si felicit munca lor, faptul ca ne da posibilitatea sa fim mai frumoase si mai increzatoare in noi.

  • Este unul dintre acele fonduri de ten miraculoase care participa la hidratarea tenului meu si la finisarea imaginii mele.
    El are grija de mine zi de zi, la munca, la shopping, la o iesire cu prietenele, in club, la iarba verde, la intalnirile nocturne….
    Vichy ma transforma din ratusca cea urata in regina balului, din prietena neingrijita in femeia dupa care tanjesc toti barbatii.
    Vichy: transforma visele in realitate! Iti multumesc ca existi!

  • Am citit articolul de cum l-ai postat si chiar eram foarte curioasa de acest fond de ten asa ca mi-am zis ca voi merge la farmacie sa ma interesez de mostra ca sa-l incerc, cel putin. Fun fact: zilele trecute a aparut Cosmopolian pe octombrie si eu incantata am mers sa o iau, iar pe cand am ajuns la scoala si am desfacut revista, ce sa vezi.. Chiar mostra Vichy Aerateint Pure. Poate e o coincidenta, sau poate nu. Ce mai conteaza? Important e ca in dimineata aceasta l-am testat. Si ce sa spun? Imi place. Mult. Avand in vedere ca tenul meu nu e tocmai perfect, fiind o adolescenta iar cateva cosuri nu lipsesc, roseata din obraz e mereu prezenta mai ales in aceste zile racoroase, iar cearcanele de dimineata sunt inevitabile, nu aveam foarte mari asteptari. Dar, imi place! E usor de aplicat, pufos si imi lasa fata fina. In plus, la scoala nu imi simt toata ziua tenul incarcat ci chiar refresing. Super!

    ad_simple_girl@yahoo.com

  • Primavara trecuta a aparut pe piata fondul de ten Vichy Norma Derm, produs destinat tenului cu impefectiuni. Prima oara si l-a cumparat o prietena de-a mea care s-a declarat multumita de el, mai ales ca tenul ei are ceva probleme, iar apoi m-a convins si pe mine.
    Mie imi place! Este cel mai bun fond de ten ever, super ok. Nu imi provoaca cosuri, nu lasa urme sau pete de culoare si are o acoperire foarte mare.
    Fondul de ten are o textura cremoasa, usor lichida si se intinde foarte bine. Acopera tenul foarte bine, imi face fata catifelata si luminoasa.
    Un alt lucru care imi place la acest fond de ten este ca are protectie SPF 20, lucru care este bine venit.
    Produsul se lauda cu faptul ca inlatura excesul de sebum, insa este foarte adevarat, pentru ca tenul meu este mixt, asa ca Norma Derm imi rezolca cu brio aceasta problema. Mai mult decat atat, il folosesc cu o pudra , asa ca pielea ramane mata si catifelata intreaga zi.
    Folosesc nuanta 35 sand si sunt extrem de multumita, datorita lui am tenul perfect si sunt gata de atac mereu:P

  • Ca sa fiu cu un pas inaintea radicalilor liberi din mediu si ca sa am un ten de portelan folosesc fondurile de ten Vichy.
    Povestea:
    La usa suna cineva. Deschid. Primesc un pachet mic, il desfac. Era un cadou: un fond de ten.. ..Vichy.. Hmm, imi zic..ia sa-l folosesc eu diseara, poate poate ma transform intr-o zeita si toate privirile vor fi asupra mea ( rad). Imi vad de treburile zilnice si uit de el pana pe la 7 seara cand incep sa ma aranjez. Ieseam cu prietenele intr-un club .. nu mai iesisem de mult timp. Finisez machiajul si ma privesc in oglinda, nu venea sa cred. Eram chiar eu?? Admiteam ca exista o mare diferenta intre mine machiata si eu nemachiata, dar de data asta era altfel…. tenul meu radia, chiar ma simteam divina. Ies multumita din casa. Se promitea a fi o noapte reusita. Asa era: prietenele ma priveau hipnotizate, in club atrageam toate privirile.. ma simteam bine.. ma simteam o stea de cinema.
    Bzzzz…bzzz …suna telefonul.. ma uit la ceas..7… ma trezesc la realitate si realizez ca a fost doar un vis. Nuuuu!!!!!!! Ma ridic alene din pat si merg la baie. Pe etajera un pachetel mic si un bilet: ”La multi ani surioara!”…era un cadou.. ca in vis…
    Vichy, visul devine realitate!

  • Foloseste-l asa cum trebuie si vei arata ca o vedeta! Secretul e sa obtii un ten de portelan, nu o masca inestetica. Cuvantul de ordine? Naturaletea! Produsul magic: Vichy Normatein!!
    Chiar este facut sa acopere defectele, arata foarte bine pe fata mea, ma face cat mai naturala.
    Pentru asta trebuie sa tii cont de trei lucruri: pregatirea tenului, alegerea produsului potrivit si utilizarea corecta. Începe prin a-ti curata bine fata. Nu trebuie sa lipseasca demachiantul, lotiunea tonica si crema hidratanta cu factor de protectie solara. Alege apoi nuanta potrivita, misiune nu tocmai usoara! Principiul de baza este sa gasesti o nuanta cat mai apropiata de culoarea tenului. Atentie! Daca vei testa fondul de ten pe mana, n-o sa rezolvi mare lucru. Cand vrei sa-ti cumperi fond de ten, testeaza-l pe gat sau de-a lungul liniei inferioare a maxilarului. Priveste-te în lumina artificiala din magazin dar si la lumina naturala.
    Folosesc nuanta 35 sand, l-am cumparat la recomandarea vanzatoarei, eram in cautarea unui fond de ten bun, urma sa ma duc la o nunta si nu mai aveam fond de ten, m-am gandit ca e timpul sa-mi cumpar ceva mai bun pentru ca merit, si indradevar investitia a meritat cu varf si indesat, m-am indragostit de el de la prima aplicare si de atunci este de nelipsit, la munca, la petreceri, la plimbare in parc, chiar si la piata;), oriunde merg el este prezent cu mine, radiaza pe chipul meu:)
    Este pentru mine "haina" pentru fata
    Nu-mi las fata dezbracata in fata factorilor nocivi din atmosfera! Fondul de ten Normatein este singurul care imi protejeaza tenul de actiunea poluarii, ultravioletelor si radicalilor liber.
    Felicitari!!

  • Am folosit fondul de ten de la Vichy , Normaderm ,si pot spune ca este primul de pe lista mea.
    Desi nu am cosuri ….am pistrui…ce poate fi mai odios decat niste pistrui care se ascund iarna iar vara la primele raze de soare apar ca,ciupercutele dupa soare.
    Recomand fondul de ten de la Vichy tuturor care se confrunta cu aceasta problema.Pe langa faptul ca acopera petele/pistruii…lasa o piele fina si catifelata….un obrajor numai bun de pupacit.

  • Buna! Am incercat o mostra de fond de ten Vichy Aerateint Pure si, pentru tenul meu mixt, promitea sa faca minuni. Inca nu le-a facut, pentru ca l-am amanat eu, dupa cele necesare vietii searbede de zi cu zi, facturi, intretinere, muraturi, ca deh,famelie mare,renumeraţie mică,după buget, coane Fănică. Totusi, ma visez mica sexy gospodina cu tenul luminos de fotomodel, si mi-am zis, de ce nu? tragem aer in piept si participam la cel concurs, mustacind dupa un Aerateint Pure pentru ten normal/mixt nuanta 23. Cui i-o fi norocul! v-am pupat!

  • Buna! Ma numesc Simona-Raluca si am inceput sa folosesc produsele vichy acum vreo doi ani si am ramas un fan convins. Aveam probleme cu tenul si vichy a fost singura gama care pentru mine a realizat ce a promis. Poate suna prea a reclama dar toate laudele sunt sincere, mai ales ca eu nu laud decat produsele care chiar m-au impresionat. Am incercat intai crema de zi Normaderm, si pe urma stickul pentru cosuri, care e uimitor, si in final am ajuns si la fondul de ten Normaderm, care sincer, a fost cel mai bun fond de ten pentru tenul meu. Acum nu prea mai am probleme mari cu tenul dar continui sa folosesc crema si fondul de ten. Crema mi-a oferit o finete si o luminozitate tenului, iar fondul de ten a acoperit atat cat trebuie, iar rezultatul a fost un look natural. Pentru mine a functionat si consider ca merita incercat…

  • Prima oara cand am folosit un fond de ten Vichi a fost in aceasta primavara. O vecina venita din strainatate m-a invitat la ea si desigur ca mi-a aratat noutatile in materie de machiaj. In primul rand m-a interesat fondul de ten pe care il foloseste pentru ca avea un ten impecabil, mat. Mi-a spus ca foloseste Vichi. Imi parea cunoscuta firma. Mi l-a aratat si m-a indemnat sa il incerc. Dupa ce l-am aplicat, am ramas WOW! Ten complet mat, cu pori si roseata acoperite! Dupa asta, am fost si eu in farmacii sa mi-l achizitionez, dar din nefericire nu mi-l permiteam.
    Norocul meu a facut ca prietena mea sa observe acest lucru si sa imi ofere cadou unul.
    Aceasta a fost prima mea experienta cu un fond de ten Vichi, si a fost una minunata! A devenit in curand no1 in lista mea de prioritati in ceea ce priveste machiajul, si nu ma despart de el orice s-ar intampla!

  • Prima mea experienta cu un fond de ten Vichy a fost cand am cumparat o revista si am gasit acolo o mostra de Vichy AERATEINT PURE, si am fost curioasa sa incerc. Sincer am ramas profund impresionata de efectele sale, aveam impresia ca am gasit fondul de ten perfect. Are o putere foarte mare de acoperire, nu da senzatia ca port o masca si se uniformizeaza perfect cu nuanta pielii.M-a ajutat foarte mult si in lupta cu cearcanele, iar tenul meu a inceput sa capete un aspect cat mai natural.Mi-am gasit si nuanta potrivita tenului meu (23) ceea ce ma multumeste enorm, iar raportul calitate-pret mi se pare foarte ok. Raman fidela acestui fond de ten si il recomand cu mare placere!

  • Am citit mereu review-uri bune despre produsele Vichy si am auzit de la prietene numai de bine despre ele dar conform proverbului "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul" atunci cand a venit vorba sa imi cumpar un fond de ten potrivit pentru tenul meu pretentios si plin de imperfectiuni am fost putin sceptica.Asa ca m-am inarmat cu multa rabdare si am pornit in cautarea unor mostre .Si asta nu a fost usor.De ce?Pentru ca tenul meu are nuanta cea mai deschisa posibila.Am inceput cu prietenele mele care foloseau fond de ten de la Vichy dar din pacate nu mi se potriveau nuantele,am incercat totusi de la colega de camera care are nuanta un pic mai inchisa si tenul asemanator cu al meu.Am ramas placut surpsinsa cand am vazut ce textura buna are si ca nu mi-au aparut monstruleti dupa folosire.Mai apoi am vanat revistele care ofera in fiecare luna mostre avand norocul ca am dat peste un site care precizeaza fiecare revista ce mostre are.Intr-un final dupa cateva reviste cumparate am dat si peste fondul de ten Normateint nr.15 care mi s-a potrivit de minune,mi-a placut cel mai multe din cele incercate de la Vichy probabil si pentru ca acesta e pt ten cu imperfectiuni.Foarte incantata am si pornit catre farmacie sa imi cumpar si de atunci nu m-am despartit de el.Am fost de asemenea incantata de faptul ca mostra a reflectat foarte bine cum e produsul cu adevarat pentru ca de multe ori sunt mai bune decat produsele in sine.
    Sunt foarte incantata de actiunea Vichy de acum de a oferi in farmacii mostre.Daca ar fi fost asa si inainte m-ar fi scutit de un efort considerabil care oricum a meritat.Cu siguranta voi merge in farmacii si voi cauta deoarece as vrea sa incerc si eu Aerateint Pure.

  • Am incercat Aerateint cand era primit ca mostra la aproape toate revistele… am adunat vreo 5 pliculete si a fost cea mai fericita saptamana, pentru ca era invizibil, ramanea pe fata si chiar facea BINE la piele, spre deosebire de aproape orice altceva am folosit vreodata… adica fara pori incarcati, fara senzatia de fata murdara, chiar usca ce trebuia uscat 🙂

  • Cu multi ani in urma, imi amintesc, am hotarat brusc: imi trebuie un fond de ten! Vazusem la televizor sau prin reviste ce ten frumos ca de portelan au vedetele si le invidiam dorind sa arat si eu ca ele. Fara sa cer sfatul unui expert am pornit nerabdatoare spre primul magazin de cosmetice hotarata sa fac o achizitie de exceptie. Stiu ca vanzatoarea mi-a dat un fond de ten la intamplare, asa cum a crezut ea, l-am testat pe mana si l-am luat. Dar, am avut neplacerea cand l-am folosit sa constat ca, de fapt, era mai inchis la nuanta decat tenul meu si m-am umplut si de iritatii pe fata. Am renuntat mult timp la ideea unui fond de ten pana o prietena m-a convins sa cer sfatul unui profesionist. Atunci am aflat multe lucruri noi cum ar fi: o greseala foarte frecventa este sa incerci fondul de ten pe mana, in loc de fata. E adevarat ca e mai comod asa, dar din moment ce nu-ti vei aplica produsul pe mana, de ce sa-l incerci acolo? Cel mai bine este sa testezi fondul de ten pe maxilar, cu conditia sa nu fii deja machiata. N-are niciun sens sa aplici un fond de ten peste altul, pentru ca nu mai poti analiza culoarea. Aplica doua – trei puncte mici, apoi intinde-l cu varful degetelor.Verifica daca produsul are culoarea potrivita sau se vede diferenta, de preferat undeva, la lumina zilei. Culoarea potrivita este cea care nu se vede pe fata ta, ca si cum nu ai avea fond de ten.
    Exista fonduri de ten sub forma de pudra (pentru tenurile grase), lichide (pentru tenurile uscate), stick (de obicei pentru tenul normal). Nu este exclus sa gasesti un produs sub forma de spuma. Acestea sunt foarte usoare, se aplica repede si se potrivesc ziua. Mai putin seara, cand ai nevoie de stralucire.
    Urmand aceste sfaturi utile am cumparat intr-o zi din farmacie fondul de ten Vichy LiftActiv Flexilift Teint Fond de Ten Antirid – 35 – SPF 20 30 ml ( este cel potrivit varstei mele si tenului meu) nici ca puteam face o alegere mai buna, este perfect pentru mine, imi uniformizeaza tenul, ii da aspectul de odihnit si luminozotate. In sfarsit tenul meu, ca de portelan, concureaza cu cel al vedetelor.

  • Am cumparat Normateint Opal (15) in primavara si l-am folosit cateva luni (acum nu imi mai permite tenul, fiind cam deschis). Nu am o parere buna, dar nici foarte proasta pentru ca e mai bun decat altele folosite, insa nu suficient de bun ca sa justifice pretul. Mi se pare ca intra in micile riduri de expresie pe care le am, se ia pe telefon (ceea ce inseamna ca nu e foarte rezistent), tenul nu ramanea mat mai mult de 2-3 ore si nici nu am remarcat o imbunatatire semnificativa a tenului. Totusi, acoperirea este bunisoara fata de alte fonduri de ten si aspectul e mai natural, mai putin incarcat. All in all, nu l-as mai cumpara.
    La putin timp dupa ce am cumparat Normateint, a aparut pe piata Aerateint si imi venea sa-mi dau doi pumni ca nu am mai avut "putintica rabdare" sa il iau pe acesta. Am testat nu cu mult timp in urma o mostra din varianta pentru ten mixt si intr-adevar, era o alegere mult mai buna. S-a comportat mult mai bine fata de Normateint pe tenul meu, acoperirea e mai buna, nu se strange in ridurile de expresie, chiar accentueaza frumusetea naturala. Eu am incercat 23-Clear Ivory, care mi s-a potrivit mai bine pe timp de vara si toamna, cat inca am tenul mai colorat.
    As cumpara Aerateint, nu as mai cumpara Normateint.

  • Buna

    Incep mica mea povestioara in primul rand prin a multumii echipei Vichy pentru minunatele produse pe care, ni le ofera noua femeilor .

    Am avut deosebita placere sa gasesc in revista Psychologies o mica mostra, fond de ten Vichy Aerateint.Vreau sa va spun ca este de-a dreptul minunata.O textura cremoasa care o data aplicata iti da o senzatie de fin, asemeni unei sclipiri de matase frantuzeasca. Este foarte important si faptul ca acest fond de ten nu contine parabeni, coloranti sau parfum ingrediente nocive tenului sensibil. Vichy Aerateint mi-a lasat o impresie foarte buna si mi-ar face mare placere sa pot sa-l aplic din nou pe ten.

  • Eu m-am indragostit iremediabil de Normaderm Teint; L-am descoperit acum 2 veri, cand m-am mutat in Bucuresti. Am gasit mostra de FDT intr-o revista dar nu l-am incercat de prima data. Pe atunci nu foloseam FDT – credeam eu ca nu am nevoie. Intr-una din zile insa mi-a aparut un cos urias pe care trebuia sa-l acopar cumva. Am desfacut eu plicul cu FDT si am scos din el cam jumatate. Am ramas extrem de uimita cand am vazut ce putere de acoperire are: practic, doar 2 picaturi au fost suficiente pentru tenul meu; si era atat de mat…. Am plecat eu fericita la serviciu dar mi-am luat si servetelele demachiante la mine. Eram convinsa sa intr-o zi caniculara de vara, in Bucuresti, prin praf, dupa vreo 2-3 ore fondul de ten o sa cedeze – adica se va aduna la pliurile de pe pleoape, intre riduri, imi va luci fata ingrozitor. Asa ca, fara sa exagerez, am mers la baie in acea zi din ora-n ora sa-mi controlez fata… La ora 4, cand am terminat programul de lucru tenul arata impecabil; Am plecat oarecum mirata spre casa, de data asta convinsa ca aglomeratia, transpiratia si caldura de la acea ora vor fi fatale pentru FDT. Ei bine, nici de data asta nu a fost asa… Cand am ajuns acasa si am vazut ca fata arata ca dimineata, am ramas uimita… Nici nu imi venea sa ma demachiez 😀 Nuanta pe care am folosit-o era nude (25). Si acum e tot FDT-ul meu preferat si motivul pentru care am inceput sa folosesc fond de ten.

  • Pana in urma cu un an foloseam cam orice tip de fond de ten. Asta pana am dat de o dermatoloaga buna care mi-a spus sa renunt la fondurile de ten pe care le foloseam si mi-a recomandat cu incredere produse din gama Vichy, printre care si fondul de ten.
    In prezent folosesc fondul de ten Flexilift Gold nr 45 si pot spune ca sunt foarte incantata de el si in comparatie cu produsele pe care le foloseam in trecut, acest fond de ten este de nota 20. Se aplica usor, imi ofera o luminozitate de lunga durata tenului se este si destul de accesibil ca pret, avand in vedere brandul. Eu una sunt foarte multumita de el si am ajuns la randul meu, sa il recomand si eu prietenelor. Si folosind si alte produse din gama Vichy (tot pentru ten) pot spune ca am devenit dependente fata de ele, in momentul in care am vazut ce minuni pot creea chiar si pe un ten cu probleme! Multumim Vichy!

  • Dragele mele,
    Acum vre-o saptamana mi-am luat o revista, nu dam numele ca nu e frumos :), si era o mostra de fond de ten vichy liftactiv flexilift nuanta moyend sand. Curiozitatea m-a impuns sa desfac mostra, am o parere destul de buna despre o parte din produsele vichy si imi doream un fond de ten de la ei insa mi s-au parut cam piperate preturile. Cand l-am deschis am ramas destul de surprinsa intrucat culoarea mi se parea ca nu ma avantajeaza si ca e prea inchisa insa am zis "what the h.. i`ll try it". L-am aplicat si mi-a placut foarte mult pt ca textura usoara parea mai degraba ca m-as fi dat cu crema decat cu fond de ten. Dupa aplicare m-am uitat mai bine in oglinda si desi initial culoarea mi s-a parut prea inchisa am avut surpriza sa constat ca aceasta a fost uniformizata cu culoarea tenului, fara a lasa inesteticul aspect de masca. Pana atunci foloseam lasting performance de la max f. Am fost asa de dezamagita de actualul fond de ten dupa ce am incercat mostra buclucasa :). Nu imi doream decat sa imi cumpar cat mai repede fondul de ten dorit. M-am uitat prin farmacii si l-am zarit insa din pacate pretul este destul de ridicat. Nu stiu daca exista vre-o reprezentanta vichy de unde as putea sa achizitonez fondul de ten dorit la un pret ceva mai bunicel si sa eventual sa le testez pe toate fara a intampina fetele farmacistelor care dau sfaturi sa testezi fondul de ten pe deget sa nu consumi prea mult :(.
    Mi-as dori tare mult sa castig intrucat cred ca sunt fanul no.1 de la experienta cu mostra buclucasa. :). Multumesc ca mi-ati dat ocazia sa imi spun experienta si astept sa ma contactati :).
    O zi buna tuturor.

  • Si eu sunt o fana a fondului de ten Normaderm, am tenul mixt. Cu venirea frigului, tenul mixt mi se pare unul dintre cele mai greu de ingrijit tipuri de ten. Am nevoie de ceva care sa absoarba sebumul de pe nas frunte si barbie si totodata sa-mi asigure hidratarea de care are nevoie in sezonul rece. Am incercat Normaderm acum un an, efectul lui se mentine mult dupa ce ajung de la munca. Mi l-as dori pentru ca am incredere in Vichy si in ceea ce Vichy promite tenului meu.

  • Eu nu plec din casa fara sa fiu machiata!!! Sunt perfect de acord cu folosirea zilnica a fondului de ten, pentru ca protejeaza fata de vand , de frig…..Nu cred ca voi renunta vreodata sa folosesc fondul de ten, pentru ca imi ofera o incredere si o siguranta , ma face sa ma simt BINE.Eu am un ten gras, cu tendinta acneica, cu multe "semne" iar fondul de ten este uimitor ( acopera foarte bine, non-gras, nu se ia pe haine).VICHY e un fond de ten care iti lumineaza fata , si cu textura f fina, e f bun, chiar aveam probleme in alegerea fondului de ten , dar in sfarsit am gasit ceva care dupa parerea mea f f bun , nu-ti incarca fata, nu arata ca o masca , si ii da stralucire, merita incercat . singurul meu regret : nu mi-l permit fiind foarte scump

  • Eu am folosit intotdeauna fondul de ten Vichy Normateint, pentru ca e singurul care-mi da incredere sa pot iesi pe strada! Imi lasa tenul aproape de perfectiune, nu astupa porii, dureaza intreaga zi si are un miros foarte placut! E intr-adevar un produs pe care-l recomand tuturor femeilor cu ten gras, sensibil, ca al meu! Mult succes si multumim, Vichy! 🙂

  • Buna,

    Observ ca daca pui cap la cap povestioarele o sa poti obtine un roman:), asa ca incerc sa te scutesc de o lectura prea lunga (desi nu mi-e usor:)) …(Deci incep):
    Am descoperit fondul de ten Normaderm Teint, sau mai bine zis vizualizat, din intamplare, aruncand un ochi pe revista unei colege de facultate si pot sa spun ca m-a convins (desi in general nu am incredere in reclame pana nu incerc). Prin urmare, am vrut sa vad daca isi respecta toate promisiunile si l-am cumparat.Recunosc, eram si cam disperata pentru ca tot ce incercasem in materie de fond de ten imi lasase numai "dezastre" pe ten, o tona de monstruleti, rauri de sebum,si multa neincredere si disconfort, ingrozitor…!!!
    Dar atunci cand am aplicat prima picatura de "minune", adica de Norma Teint (denumirea veche:D), mi-am dat seama ca promisiunile Vichy nu au fost in zadar si ca eu nu mi-am cheltuit banii tot in zadar(cam multicei pentru o studenta ce-i drept:-s) : s-a dus valul de luciu pe care il stergeam cu servetele din ora in ora, monstruletii nu prea mai sunt nici ei, si tenul meu este invaluit intr-o "hainuta" placuta si lejera:D!
    Am avut apoi proasta inspiratie de a incerca si AeraTeint (dar tenul meu imposibil nu l-a placut), care nu mi-a facut pra bine, si nu m-a scapat de luciu, asa ca de acum incolo stiu: NormaDerm Teint!!!

    Cu drag,
    Alexxa

    P.s.1: Se pare ca nu am reusit sa scurtez "povestea":|, sper sa ai suficienta rabdare si sa nu ma "taxezi" cu un fond de ten in minus:(!

    P.s.2: Si acesta e mailul meu, in caz ca voi avea parte de fericirea de a primi un Normaderm Teint,numarul 25 Nude:x iupyyyyy:X:X:X :

    hirdaualexandra@yahoo.com

    P.s.3 Pup u si pe toata lumea:)!

  • Fondul de ten Vichy….din pacate nu mi-am permis sa imi cumpar unul, dar as vrea tare mult sa-l castig. Sunt o mamica cu doi baieti si cu siguranta mi-ar prinde bine sa imi mai ascund din oboseala. Cu Vichy, mai mult ca sigur voi avea un ten tanar, proaspat si stralucitor mereu. Il doresc, m-ar face binedispune.

  • Fondul de ten Vichy….din pacate nu mi-am permis sa imi cumpar unul, dar as vrea tare mult sa-l castig. Sunt o mamica cu doi baieti si cu siguranta mi-ar prinde bine sa imi mai ascund din oboseala. Cu Vichy, mai mult ca sigur voi avea un ten tanar, proaspat si stralucitor mereu. Il doresc, m-ar face binedispune.
    oana_lolly@yahoo.com

  • Eu am descoperit fondul de ten Vichy Normateint dintr-o pura intamplare. Stateam la rand intr-o farmacie si inaintea mea o tipa cu aceleasi probleme ca si mine (ten gras, cosuri) ii cere sfatul farmacistei pentru un fond de ten antiimperfictiuni. Mi-a placut foarte mult de farmacista respectiva, deoarece era foarte bine pregatita in acest “domeniu” si nu a stat mult timp pe ganduri si i-a recomandat imediat fondul de ten Vichy Normateint, mentionandu-i ca si ea se confrunta cu aceleasi probleme si este singurul fond de ten care mascheaza imperfectiunile, fara sa incarce tenul si sa astupe porii. Nu mai retin exact daca tipa din fata mea a achizitionat fondul de ten sau nu, insa eu va pot spune un sigur lucru ca pe mine m-a convins farmacista si desi venisem la farmacie pentru altceva, am plecat fericita de noua mea achizitie. Cum a ajuns acasa nerabdatoare cum sunt l-am si incercat…rezultatele au fost oauuuu!!! tenul era foarte bine acoperit si fata mea arata atat de naturala. Am zis totusi sa raman in continuare cu el pe fata pentru a ma convinge daca este rezistent sau nu la sebum. Dupa cateva ore de la aplicare pur si simplu uitasem ca-l am pe fata si nu mai aveam acea urata senzatie, ca fondul meu de ten “imi curge” de pe fata datorita sebumului.
    Concluzia mea: este singurul fond de ten pe care fata mea foarte sensibila si capricioasa il accepta.

  • ISTORIE CU VICHY(NATĂ)
    Sunt genul de fată care îşi filtrează achiziţiile după logica preţ / calitate (performanţă). Mai ales când vine vorba de cosmetice şi make-up unde pretenţiile sunt deosebit de mari dacă luăm ca etalon perfecţiunea din reviste şi ne preocupă imaginea proiectată în oglindă şi în mediile de interes. De aceea, rareori m-am întors de la o sesiune de shopping cu un articol dezamăgitor sau de care nu aveam nevoie. Istoria pe care o voi relata are legătură cu un fond de ten Vichy care şi-a ţinut promisiunea.
    Am încercat Vichy Normateint pentru tenul gras printr-o coincidenţă fericită. M-am nimerit într-una din farmaciile din Bucureşti, tot căutând un medicament anume. Conceptul de open pharmacy (la început inaugurat la noi de Sensiblu) a fost o alegere inspirată pentru locaţia în care intrasem eu, la secţiunea dermato-cosmetice fiind disponibil un consilier pe probleme specifice. De la el am primit 2 mostre de la Vichy pentru ten gras ( în urma discuţiilor în care am punctat dezavantajele unui astfel de ten, precum şi dorinţa mea de a le atenua; mărturisesc, de asemenea, că până la acea experienţă nu ştiam că există variante lichide pentru tenul meu, mai ales că încercasem acele spumă şi rămăsesem complet dezamăgită.) Background-ul, după cum spuneam, este următorul : ten gras şi foarte gras în zona T, sensibil, iritabil, care poate fi deshidratat foarte uşor de produsele agresive antisebum. Iată de ce, în cazul meu, fondul de ten are o misiune grea : să acopere, să nu se strângă, să nu curgă ( am întâlnit variante cu probleme de consistenţă care se preling la căldură), să nu-şi schimbe culoarea pe parcursul zilei şi să nu favorizeze luciul inestetic ce îmi apare foarte repede mai ales pe frunte. De felul meu sunt palidă, creolă, cu un ten relativ neuniform. Dacă sunt obosită apar şi cearcănele.
    Iată cum s-a comportat Vichy, nuanţa Sand: încă de la primul contact se constată lipsa de parfum sau de miros. Dacă mai spun că sunt şi alergică în general, neutralitatea acestui fond de ten se înscrie în sfera nemaipomenitului. Se simte apoi textura : lejeră, nu groasă. Mi s-a părut însă un pic prea fluidă şi i-am dat iniţial puţine şanse de izbândă cu tenul meu. Am avut însă o surpriză : deşi se defineşte ca fiind un fond de ten cu acoperire medie, imperfecţiunile sunt mascate excelent. Chiar şi în cazul cearcănelor unde am folosit mai puţin corector decât de obicei. În acest fel evit supraîncărcarea şi păstrez un aspect natural. Consistenţa Normateint reprezintă un avantaj la demachiere, îndepărtarea făcându-se facil, fără a avea nevoie de o cantitate generoasă de produs demachiant.
    Aşadar, aspectul tenului devine uniform, nelucios şi proaspăt. Se cuvine să menţionez şi filtrul UV care reprezintă un plus dacă privim fondul de ten ca un factor de protecţie faţă de elementele nocive sau praf. Mărturisesc că am revenit în farmacii pentru a mai găsi mostre şi am constatat, după alte câteva utilizări, că acea matifiere promisă este o realitate. Luciul nu apare, în cazul meu, decât după 6-7 ore, ceea ce e mai mult decât decent. M-am bucurat de faptul că se usucă repede, pătrunde rapid în piele. De câte ori nu m-a presat timpul şi m-am machiat în grabă, nemaiavând răbdare să las fondul de ten să-şi facă numărul?
    În concluzie, fără discuţie, Vichy se înscrie în topul celor mai bune produse de machiaj pe care le-am încercat vreodată! Mi-ar plăcea să-l utilizez constant, să am o continuitate şi să-l recomand prietenelor şi tuturor celor care s-au regăsit în aspectele descrise! Dacă ar fi să mă gândesc la impedimente, ar fi unul singur: preţul. Dar dacă scot în evidenţă faptul că am avut nevoie de o cantitate mică pentru a obţine un rezultat deosebit şi dacă iau în considerare că acesta ţine mai mult, ar trebui să-mi conving finanţele că, economic, este o alegere deşteaptă! Mai mult, după o zi cu un make-up reuşit plin de încredere şi strălucire, chiar şi după ce te demachiezi, poţi să găseşti loc de a-ţi sărbători voia bună cu Vichynată!

  • ISTORIE CU VICHY(NATĂ)
    Sunt genul de fată care îşi filtrează achiziţiile după logica preţ / calitate (performanţă). Mai ales când vine vorba de cosmetice şi make-up unde pretenţiile sunt deosebit de mari dacă luăm ca etalon perfecţiunea din reviste şi ne preocupă imaginea proiectată în oglindă şi în mediile de interes. De aceea, rareori m-am întors de la o sesiune de shopping cu un articol dezamăgitor sau de care nu aveam nevoie. Istoria pe care o voi relata are legătură cu un fond de ten Vichy care şi-a ţinut promisiunea.
    Am încercat Vichy Normateint pentru tenul gras printr-o coincidenţă fericită. M-am nimerit într-una din farmaciile din Bucureşti, tot căutând un medicament anume. Conceptul de open pharmacy (la început inaugurat la noi de Sensiblu) a fost o alegere inspirată pentru locaţia în care intrasem eu, la secţiunea dermato-cosmetice fiind disponibil un consilier pe probleme specifice. De la el am primit 2 mostre de la Vichy pentru ten gras ( în urma discuţiilor în care am punctat dezavantajele unui astfel de ten, precum şi dorinţa mea de a le atenua; mărturisesc, de asemenea, că până la acea experienţă nu ştiam că există variante lichide pentru tenul meu, mai ales că încercasem acele spumă şi rămăsesem complet dezamăgită.) Background-ul, după cum spuneam, este următorul : ten gras şi foarte gras în zona T, sensibil, iritabil, care poate fi deshidratat foarte uşor de produsele agresive antisebum. Iată de ce, în cazul meu, fondul de ten are o misiune grea : să acopere, să nu se strângă, să nu curgă ( am întâlnit variante cu probleme de consistenţă care se preling la căldură), să nu-şi schimbe culoarea pe parcursul zilei şi să nu favorizeze luciul inestetic ce îmi apare foarte repede mai ales pe frunte. De felul meu sunt palidă, creolă, cu un ten relativ neuniform. Dacă sunt obosită apar şi cearcănele.
    Iată cum s-a comportat Vichy, nuanţa Sand: încă de la primul contact se constată lipsa de parfum sau de miros. Dacă mai spun că sunt şi alergică în general, neutralitatea acestui fond de ten se înscrie în sfera nemaipomenitului. Se simte apoi textura : lejeră, nu groasă. Mi s-a părut însă un pic prea fluidă şi i-am dat iniţial puţine şanse de izbândă cu tenul meu. Am avut însă o surpriză : deşi se defineşte ca fiind un fond de ten cu acoperire medie, imperfecţiunile sunt mascate excelent. Chiar şi în cazul cearcănelor unde am folosit mai puţin corector decât de obicei. În acest fel evit supraîncărcarea şi păstrez un aspect natural. Consistenţa Normateint reprezintă un avantaj la demachiere, îndepărtarea făcându-se facil, fără a avea nevoie de o cantitate generoasă de produs demachiant.
    Aşadar, aspectul tenului devine uniform, nelucios şi proaspăt. Se cuvine să menţionez şi filtrul UV care reprezintă un plus dacă privim fondul de ten ca un factor de protecţie faţă de elementele nocive sau praf. Mărturisesc că am revenit în farmacii pentru a mai găsi mostre şi am constatat, după alte câteva utilizări, că acea matifiere promisă este o realitate. Luciul nu apare, în cazul meu, decât după 6-7 ore, ceea ce e mai mult decât decent. M-am bucurat de faptul că se usucă repede, pătrunde rapid în piele. De câte ori nu m-a presat timpul şi m-am machiat în grabă, nemaiavând răbdare să las fondul de ten să-şi facă numărul?
    În concluzie, fără discuţie, Vichy se înscrie în topul celor mai bune produse de machiaj pe care le-am încercat vreodată! Mi-ar plăcea să-l utilizez constant, să am o continuitate şi să-l recomand prietenelor şi tuturor celor care s-au regăsit în aspectele descrise! Dacă ar fi să mă gândesc la impedimente, ar fi unul singur: preţul. Dar dacă scot în evidenţă faptul că am avut nevoie de o cantitate mică pentru a obţine un rezultat deosebit şi dacă iau în considerare că acesta ţine mai mult, ar trebui să-mi conving finanţele că, economic, este o alegere deşteaptă! Mai mult, după o zi cu un make-up reuşit plin de încredere şi strălucire, chiar şi după ce te demachiezi, poţi să găseşti loc de a-ţi sărbători voia bună cu Vichynată!

  • Sunt genul de fată care îşi filtrează achiziţiile după logica preţ / calitate (performanţă). Mai ales când vine vorba de cosmetice şi make-up unde pretenţiile sunt deosebit de mari dacă luăm ca etalon perfecţiunea din reviste şi ne preocupă imaginea proiectată în oglindă şi în mediile de interes. De aceea, rareori m-am întors de la o sesiune de shopping cu un articol dezamăgitor sau de care nu aveam nevoie. Istoria pe care o voi relata are legătură cu un fond de ten Vichy care şi-a ţinut promisiunea.
    Am încercat Vichy Normateint pentru tenul gras printr-o coincidenţă fericită. M-am nimerit într-una din farmaciile din Bucureşti, tot căutând un medicament anume. Conceptul de open pharmacy (la început inaugurat la noi de Sensiblu) a fost o alegere inspirată pentru locaţia în care intrasem eu, la secţiunea dermato-cosmetice fiind disponibil un consilier pe probleme specifice. De la el am primit 2 mostre de la Vichy pentru ten gras ( în urma discuţiilor în care am punctat dezavantajele unui astfel de ten, precum şi dorinţa mea de a le atenua; mărturisesc, de asemenea, că până la acea experienţă nu ştiam că există variante lichide pentru tenul meu, mai ales că încercasem acele spumă şi rămăsesem complet dezamăgită.) Background-ul, după cum spuneam, este următorul : ten gras şi foarte gras în zona T, sensibil, iritabil, care poate fi deshidratat foarte uşor de produsele agresive antisebum. Iată de ce, în cazul meu, fondul de ten are o misiune grea : să acopere, să nu se strângă, să nu curgă ( am întâlnit variante cu probleme de consistenţă care se preling la căldură), să nu-şi schimbe culoarea pe parcursul zilei şi să nu favorizeze luciul inestetic ce îmi apare foarte repede mai ales pe frunte. De felul meu sunt palidă, creolă, cu un ten relativ neuniform. Dacă sunt obosită apar şi cearcănele.
    Iată cum s-a comportat Vichy, nuanţa Sand: încă de la primul contact se constată lipsa de parfum sau de miros. Dacă mai spun că sunt şi alergică în general, neutralitatea acestui fond de ten se înscrie în sfera nemaipomenitului. Se simte apoi textura : lejeră, nu groasă. Mi s-a părut însă un pic prea fluidă şi i-am dat iniţial puţine şanse de izbândă cu tenul meu. Am avut însă o surpriză : deşi se defineşte ca fiind un fond de ten cu acoperire medie, imperfecţiunile sunt mascate excelent. Chiar şi în cazul cearcănelor unde am folosit mai puţin corector decât de obicei. În acest fel evit supraîncărcarea şi păstrez un aspect natural. Consistenţa Normateint reprezintă un avantaj la demachiere, îndepărtarea făcându-se facil, fără a avea nevoie de o cantitate generoasă de produs demachiant.
    Aşadar, aspectul tenului devine uniform, nelucios şi proaspăt. Se cuvine să menţionez şi filtrul UV care reprezintă un plus dacă privim fondul de ten ca un factor de protecţie faţă de elementele nocive sau praf. Mărturisesc că am revenit în farmacii pentru a mai găsi mostre şi am constatat, după alte câteva utilizări, că acea matifiere promisă este o realitate. Luciul nu apare, în cazul meu, decât după 6-7 ore, ceea ce e mai mult decât decent. M-am bucurat de faptul că se usucă repede, pătrunde rapid în piele. De câte ori nu m-a presat timpul şi m-am machiat în grabă, nemaiavând răbdare să las fondul de ten să-şi facă numărul?
    În concluzie, fără discuţie, Vichy se înscrie în topul celor mai bune produse de machiaj pe care le-am încercat vreodată! Mi-ar plăcea să-l utilizez constant, să am o continuitate şi să-l recomand prietenelor şi tuturor celor care s-au regăsit în aspectele descrise! Dacă ar fi să mă gândesc la impedimente, ar fi unul singur: preţul. Dar dacă scot în evidenţă faptul că am avut nevoie de o cantitate mică pentru a obţine un rezultat deosebit şi dacă iau în considerare că acesta ţine mai mult, ar trebui să-mi conving finanţele că, economic, este o alegere deşteaptă! Mai mult, după o zi cu un make-up reuşit plin de încredere şi strălucire, chiar şi după ce te demachiezi, poţi să găseşti loc de a-ţi sărbători voia bună cu Vichynată!

  • Background-ul este următorul : ten gras şi foarte gras în zona T, sensibil, iritabil, care poate fi deshidratat foarte uşor de produsele agresive antisebum. Iată de ce, în cazul meu, fondul de ten are o misiune grea : să acopere, să nu se strângă, să nu curgă ( am întâlnit variante cu probleme de consistenţă care se preling la căldură), să nu-şi schimbe culoarea pe parcursul zilei şi să nu favorizeze luciul inestetic ce îmi apare foarte repede mai ales pe frunte. De felul meu sunt palidă, creolă, cu un ten relativ neuniform. Dacă sunt obosită apar şi cearcănele.
    Iată cum s-a comportat Vichy, nuanţa Sand: încă de la primul contact se constată lipsa de parfum sau de miros. Dacă mai spun că sunt şi alergică în general, neutralitatea acestui fond de ten se înscrie în sfera nemaipomenitului. Se simte apoi textura : lejeră, nu groasă. Mi s-a părut însă un pic prea fluidă şi i-am dat iniţial puţine şanse de izbândă cu tenul meu. Am avut însă o surpriză : deşi se defineşte ca fiind un fond de ten cu acoperire medie, imperfecţiunile sunt mascate excelent. Chiar şi în cazul cearcănelor unde am folosit mai puţin corector decât de obicei. În acest fel evit supraîncărcarea şi păstrez un aspect natural. Consistenţa Normateint reprezintă un avantaj la demachiere, îndepărtarea făcându-se facil, fără a avea nevoie de o cantitate generoasă de produs demachiant.
    Aşadar, aspectul tenului devine uniform, nelucios şi proaspăt. Se cuvine să menţionez şi filtrul UV care reprezintă un plus dacă privim fondul de ten ca un factor de protecţie faţă de elementele nocive sau praf. Mărturisesc că am revenit în farmacii pentru a mai găsi mostre şi am constatat, după alte câteva utilizări, că acea matifiere promisă este o realitate. Luciul nu apare, în cazul meu, decât după 6-7 ore, ceea ce e mai mult decât decent. M-am bucurat de faptul că se usucă repede, pătrunde rapid în piele. De câte ori nu m-a presat timpul şi m-am machiat în grabă, nemaiavând răbdare să las fondul de ten să-şi facă numărul?
    În concluzie, fără discuţie, Vichy se înscrie în topul celor mai bune produse de machiaj pe care le-am încercat vreodată! Mi-ar plăcea să-l utilizez constant, să am o continuitate şi să-l recomand prietenelor şi tuturor celor care s-au regăsit în aspectele descrise! Dacă ar fi să mă gândesc la impedimente, ar fi unul singur: preţul. Dar dacă scot în evidenţă faptul că am avut nevoie de o cantitate mică pentru a obţine un rezultat deosebit şi dacă iau în considerare că acesta ţine mai mult, ar trebui să-mi conving finanţele că, economic, este o alegere deşteaptă! Mai mult, după o zi cu un make-up reuşit plin de încredere şi strălucire, chiar şi după ce te demachiezi, poţi să găseşti loc de a-ţi sărbători voia bună cu Vichynată!

  • Iată cum s-a comportat Vichy, nuanţa Sand: încă de la primul contact se constată lipsa de parfum sau de miros. Dacă mai spun că sunt şi alergică în general, neutralitatea acestui fond de ten se înscrie în sfera nemaipomenitului. Se simte apoi textura : lejeră, nu groasă. Mi s-a părut însă un pic prea fluidă şi i-am dat iniţial puţine şanse de izbândă cu tenul meu. Am avut însă o surpriză : deşi se defineşte ca fiind un fond de ten cu acoperire medie, imperfecţiunile sunt mascate excelent. Chiar şi în cazul cearcănelor unde am folosit mai puţin corector decât de obicei. În acest fel evit supraîncărcarea şi păstrez un aspect natural. Consistenţa Normateint reprezintă un avantaj la demachiere, îndepărtarea făcându-se facil, fără a avea nevoie de o cantitate generoasă de produs demachiant.
    Aşadar, aspectul tenului devine uniform, nelucios şi proaspăt. Se cuvine să menţionez şi filtrul UV care reprezintă un plus dacă privim fondul de ten ca un factor de protecţie faţă de elementele nocive sau praf. Mărturisesc că am revenit în farmacii pentru a mai găsi mostre şi am constatat, după alte câteva utilizări, că acea matifiere promisă este o realitate. Luciul nu apare, în cazul meu, decât după 6-7 ore, ceea ce e mai mult decât decent. M-am bucurat de faptul că se usucă repede, pătrunde rapid în piele. De câte ori nu m-a presat timpul şi m-am machiat în grabă, nemaiavând răbdare să las fondul de ten să-şi facă numărul?
    În concluzie, fără discuţie, Vichy se înscrie în topul celor mai bune produse de machiaj pe care le-am încercat vreodată! Mi-ar plăcea să-l utilizez constant, să am o continuitate şi să-l recomand prietenelor şi tuturor celor care s-au regăsit în aspectele descrise! Dacă ar fi să mă gândesc la impedimente, ar fi unul singur: preţul. Dar dacă scot în evidenţă faptul că am avut nevoie de o cantitate mică pentru a obţine un rezultat deosebit şi dacă iau în considerare că acesta ţine mai mult, ar trebui să-mi conving finanţele că, economic, este o alegere deşteaptă! Mai mult, după o zi cu un make-up reuşit plin de încredere şi strălucire, chiar şi după ce te demachiezi, poţi să găseşti loc de a-ţi sărbători voia bună cu Vichynată!

  • Iată cum s-a comportat Vichy, nuanţa Sand: încă de la primul contact se constată lipsa de parfum sau de miros. Dacă mai spun că sunt şi alergică în general, neutralitatea acestui fond de ten se înscrie în sfera nemaipomenitului. Se simte apoi textura : lejeră, nu groasă. Mi s-a părut însă un pic prea fluidă şi i-am dat iniţial puţine şanse de izbândă cu tenul meu. Am avut însă o surpriză : deşi se defineşte ca fiind un fond de ten cu acoperire medie, imperfecţiunile sunt mascate excelent. Chiar şi în cazul cearcănelor unde am folosit mai puţin corector decât de obicei. În acest fel evit supraîncărcarea şi păstrez un aspect natural. Consistenţa Normateint reprezintă un avantaj la demachiere, îndepărtarea făcându-se facil, fără a avea nevoie de o cantitate generoasă de produs demachiant.
    Aşadar, aspectul tenului devine uniform, nelucios şi proaspăt. Se cuvine să menţionez şi filtrul UV care reprezintă un plus dacă privim fondul de ten ca un factor de protecţie faţă de elementele nocive sau praf. Mărturisesc că am revenit în farmacii pentru a mai găsi mostre şi am constatat, după alte câteva utilizări, că acea matifiere promisă este o realitate. Luciul nu apare, în cazul meu, decât după 6-7 ore, ceea ce e mai mult decât decent. M-am bucurat de faptul că se usucă repede, pătrunde rapid în piele. De câte ori nu m-a presat timpul şi m-am machiat în grabă, nemaiavând răbdare să las fondul de ten să-şi facă numărul?

  • Ce experienta am eu cu fondul de ten Vichy? Ufff, am un ten cu probleme de mica,dar nu mai povestesc prin cate am trecut cu tenul meu, asa ca trec direct la subiect. Si ce am folosit este Normaderm teint de la Vichy. Tin minte ca era mostra la o revista, mostra pe care am dezlipit-o dar am aruncat-o de colo-colo.:)) Mi-am zis ce e si asta pentru ca eu aveam deja un fond de ten preferat. Se-ntamplase intr-o zi ca mi se terminase fondul de ten si cum nu ies din casa fara fond de ten, atunci mi-am zis ia sa apelez la acea mostra. Pai, am ramas sincer placut surprinsa de puterea de acoeprire a fondului de ten, de textura lui si de cat de bine se-ntindea pe tenul meu. In plus, era asa de natural, matifiat, exact ca si fondul meu de ten preferat. Nu mi-a venit sa cred mai ales ca nu-l credeam un fond de ten bun.Cum n-am reusit sa-mi cumpar fond de ten, ma gandeam ca-mi mai ajunge sa ma dau si a treia oara, credeam ca amia este in esantion, dar pauza, se terminase si-mi parea rau.Este intr-adevar bun si daca reduce vizibil problemele tenului atunci as mai repeta experienta cu fondul de ten de la Vichy.

Comments are closed.